Tallinnan Kalamajan alueella sijaitseva Kohvik Sesoon on ravintola-kahvila, jossa hyvä ruoka ja edullinen hintataso kohtaavat toisensa trendikkäässä miljöössä. Sesoon ei mielestämme ole Tallinnan paras ravintola eikä välttämättä edes yksi parhaista, mutta hinta-laatusuhde on kyllä kohdallaan. Paikka sijaitsee alueella, jossa ei vielä jokunen vuosi sitten ollut juuri mitään muuta nähtävää kuin Rimin ruokakauppa sekä Balti Jaaman alue.
Sesoon onnistuukin sulautumaan alueen tyyliin melko hyvin, sillä ravintolan sisätilat ovat tehdasmaisen yksinkertaiset eikä sisutuksessa ole kamalasti lähdetty leikittelemään. Kahvila-ravintolan tiloista tulee väkisinkin mieleen vanha tehdashalli, mutta ehkäpä juuri tämä yhdistettynä yksinkertaiseen retrosisutukseen, rentoon ilmapiiriin ja pieniin yksityiskohtiin ovat niitä asioita, jotka tekevät Sesoonista yhden Tallinnan trendipaikoista.
Tallinnan Kohvik Sesoon (2)
Ravintolan parasta antia ovat kuitenkin ehdottomasti itse ruoat, sillä vaikka niissä on käytetty suhteellisen yksinkertaisia raaka-aineita, niin eivät ne ole mitään kotiruokaa. Ruoat näyttävät ja maistuvat hyvältä, joten kyseessä voisi luulla olevan kalliimmankin ravintolan. Loppujen lopuksihan kaikkein tärkein asia ravintolassa on hyvä ruoka, ja mikäs sen parempaa kuin se ettei siitä joudu maksamaan itseään kipeäksi. Alkuruoat maksavat 5-6€, keitot 3-4€, pääruoat 7-10€ ja jälkiruoat 2-4€. Lisäksi Sesoonissa on päivittäin vaihtuvat lounastarjoukset, jolloin esim. keiton saa reilulla parilla eurolla. Nämä löytyvät kahvilan Facebook-sivuilta.
Tallinnan Kohvik Sesoon (3)

Mielestämme ravintola-kahvila onkin juuri parhaimmillaan brunssi- ja lounaspaikkana, mutta emme tuonne välttämättä lähtisi illallista pitkän kaavan mukaan nauttimaan, sillä Tallinnasta löytyy paljon erinomaisia illallisravintoloita, joita olemme listanneet Ravintolasuosituksiimme. Myös Sesoon löytyy tuolta listalta, sillä kyllä tämä paikka kannattaa käydä testaamassa. Olemme kuulleet paljon positiivisia kommentteja paikasta niin suomalaisilta matkailijoilta kuin myös paikallisilt. Lisätietoa Sesoonista löydätte ravintolan nettisivuilta.

Tallinnan Kohvik Sesoon (4)
Sesoonin sunnuntaibrunssin antimia

Loppuun on vielä pakko kehua Sesoonin sunnuntaibrunssia, sillä 12 eurolla saa tuhdin brunssin johon kuuluu runsas valikoima liha-, kala- ja kasvisruokia, tuorepuristettua mehua, jälkiruokia sekä kahvi. Sitä voimme hyvillä mielin suositella kaikille! Ei tuo brunssi paikalliseen hintatasoon suhteutettuna mikään ilmainen ole, mutta toisaalta Suomessa samantasoisesta brunssista joutuisi maksamaan lähemmäs 25-30 euroa.

Tallinnan Kohvik Sesoon (5)
Sunnutaibrunssilta löytyy niin suolaista kuin myös makeaa
Kohvik Sesoonin sijainti Tallinnan kartalla:

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here