Tallinnan Ravintola Manna La Roosa (14)

Ravintola Manna La Roosa

0 Kommenttia / 24/04/2017

Ravintola Manna La Roosa sijaitsee Tallinnan keskustassa lähellä vanhankaupungin Viru-katua. Rakennuksessa toimi joskus aikoinaan apteekki, mutta Neuvostoliiton romahtamisen jälkeen tämä kaunis puutalo seisoi tyhjillään yli kaksi vuosikymmentä. Talo valmistui 1800-luvun loppupuolella ja talon suunnitelleen arkkitehdin veli on muuten suunnitellut Tallinnan Kaarlin kirkon. Se nippelitiedosta ja sitten itse asiaan, eli mimmoinen paikka ravintola Manna La Roosa on. Jos paikkaa pitäisi kuvailla muutamalla sanalla niin ne varmaankin olisivat erilainen ja kummallinen. Ravintolan sisätilat näyttävät hieman siltä kuin ne olisi joku LSDn vaikutuksen alaisena sisustanut, sillä paikasta tulee semmoinen ”psykedeelinen sirkus”-fiilis. Jokaisesta nurkasta löytyy erilaisia värejä, kuvioita ja krääsää, mutta juuri nämä kummallisuudet tekevätkin Manna La Roosasta persoonallisen paikan. Lisäksi ravintolassa on kesäisin terassi, joka mukailee paikan sisätilojen sisustusta.
Kävimme Manna La Roosassa ensimmäisen kerran pari vuotta sitten ja tuon jälkeen siitä onkin muodostunut melkeinpä kantapaikka. Ensimmäisillä kerroilla paikan ruoka ei tehnyt kovinkaan kummoista vaikutusta, mutta Manna La Roosan drinkit ovat olleet alusta asti Tallinnan parhaimmistoa. Ajan kanssa myös ruoan taso on parantunut, joten nykyään täällä tulee käytyä niin drinksuilla kuin myös syömässä. Kuitenkin tämä menee enemmän lounaspaikka osastoon, joten se ei ihan yllä Tallinnan ravintolalistallemme.
Viikonloppuiltaisin ravintola on tupaten täynnä, joten jos haluatte varmasti saada tuolta pöydän, niin suosittelemme tekemään pöytävarauksen etukäteen. Useamman kerran sitä on itsekin joutunut kääntymään ovelta ympäri, sillä Manna La Roosan suosio ei ole ainakaan tähän mennessä osoittanut minkäänlaisia laantumisen merkkejä.Tallinnan Ravintola Manna La Roosa (2)

Manna La Roosan drinkit eivät ole Tallinnan halvimmasta päästä, mutta toisaalta laadusta joutuu aina maksamaan. Drinkeissä on käytetty kunnollisia raaka-aineita ja jos esimerkiksi tilaatte vadelmia sisältävän drinkin, niin siinä oikeasti on vattuja eikä mitään hötöä. Drinkkien hinnat liikkuvat 7-16€ välillä. Alkuruoat taas maksavat 5-16€, pääruoat 7-23€ ja jälkiruoat 3-6€, ja pöytävarauksen Manna La Roosaan voitte tehdä tästä:

Varaa pöytä

Manna La Roosan aukioloajat:
Ma-Ti 12.00-23.00
Ke-To 12.00-00.00
Pe-La 12.00-03.00
Su 12.00-23.00
Lisätietoa voitte katsoa ravintolan nettisivuilta.

Lisää kuvia:
Ravintola Manna La Roosan sijainti Tallinnan kartalla:

Kommenttisi

Sähköpostiosoite (ei julkaista)