Tallinna Ravintola Salt 3

Ravintola Salt

0 Kommenttia / 12/05/2016

Salt on 28 asiakasta vetävä idyllinen, mutta samalla rento ravintola, joka sijaitsee reilun kilometrin päässä Tallinnan Viru Keskukselta Kadriorgin puiston suuntaan. Vaikkei Salt sijaitsekaan Tallinnan fiineimmällä alueella, niin paikka on ollut koko olemassaolonsa ajan yksi kaupungin suosituimmista ravintoloista. Pieni ja tunnelmallinen ravintola tuntuu olevan lähes aina täynnä, joten jos haluatte illastaa täällä, niin suosittelemme tekemään pöytävarauksen ajoissa.

Tallinna Ravintola Salt 4

Sitten siihen tärkeimpään asiaan eli ruokaan, joka on Saltissa ollut aina herkullista, mutta myös kekseliästä ja kokeilevaa. Viimeisimmältä visiitiltä mieleen jäi erityisesti alkupalana tarjoiltu tonnikala, joka ilman mitään liioittelua oli yksi parhaista alkuruoista mitä olemme koskaan maistaneet. Kolmen ruokalajin illallinen oli tällä kertaa vieläkin parempi kuin aikaisemmilla visiiteillämme, joten tämän kokemuksen perusteella Salt kiipeää Tallinnan Ravintolasuositustemme aivan terävimpään kärkeen. Paikan menu on läpi vuosien tunnettu erinomaisten raaka-aineiden lisäksi siitä että se vaihtuu melko tiuhaa tahtia, joten tämänhetkinen ruokalista kannattaa tsekata Saltin nettisivuilta. Menussa hyödynnetään eri kasvukausien raaka-aineita ja lisäksi ravintolan omistaja Tiina Treumann reissaa ympäri maailmaa hakemassa uusia ideoita, joten ensi viikolla ruokalistalta saattaa siis löytyä jälleen jotain uutta ja yllättävää. 🙂

Tallinna Ravintola Salt 6

Saltin ruoat ovat fine dining tasoa, mutta itse ravintola ei ole mikään virallinen paikka, johon pitäisi saapua ykköset yllä ja istua koko ruokailun ajan selkä suorassa ranskalaisesta taiteesta keskustellen. Saltissa tulee enemmänkin semmoinen fiilis, että olisi jonkun olohuoneessa, ja juuri tämä on yksi niistä asioista mikä tekee tästä ravintolasta käymisen arvoisen paikan. Vielä kun palvelukin on ystävällistä ja asiantuntevaa, niin ei tätä paikkaa voi muuta kuin kehua. Jos siis haluatte kokeilla jotain uutta ja käydä välillä syömässä muualla kuin Tallinnan vanhassakaupungissa, niin Saltille kannattaa ehdottomasti antaa mahdollisuus. Alkuruoat maksavat noin 9-14€, pääruoat 10-19€ ja jälkiruoat 5-6€. Pöytävaraus kannattaa ehdottomasti tehdä etukäteen alla olevan ”Varaa Pöytä”-painikkeen kautta:

Varaa pöytä

Ravintolan aukioloajat:
Ti-Pe 12.00-14.00 / 17.00-22.30
La 17.00-22.00

Lisää kuvia:
Ravintola Saltin sijainti Tallinnan kartalla:

Kommenttisi

Sähköpostiosoite (ei julkaista)