117 metrin korkeuteen nouseva Swissotel on Tallinnan korkein rakennus sekä yksi koko Baltian korkeimmista hotellirakennuksista. Hotelli sijaitsee aivan Tallinnan ydinkeskustassa Stockmannin vieressä ja muutaman minuutin kävelymatkan päässä Viru Keskukselta. Swissotel mainostaa itseään luksushotellina ja meidän kokemuksemme mukaan ei aivan suotta, sillä visiittimme hotellissa ovat olleet kaikin puolin erinomaisia kokemuksia.
Hotel Swissotel Tallinn 6

Viimeisimmällä visiitillä saimme huoneen hotellin 21. kerroksesta, josta aukesivat kelpo näkymät Tallinnan ydinkeskustan ja vanhankaupungin suuntaan. Modernisti sisustetussa ja tilavassa huoneessa kelpasi viettää aikaa, mutta kylpyhuoneen lasiseinä tuntui edelleen hieman erikoiselta ratkaisulta. Kaiken kaikkiaan ilmastoitu ja hyvin äänieristetty huone oli kuitenkin erittäin viihtyisä ja kahden yön jälkeen jäi semmoinen fiilis, että täällä olisi voinut viipyä pidempäänkin.

Edellisellä visiitillä Swissotelin Pürovel Spa & Sport-osasto jäi meiltä kokonaan väliin, joten tällä kertaa olimme varanneet tarpeeksi aikaa niin kylpyläosastolla kuin myös kuntosalilla vierailuun. Pürovelin spasta löytyy muutama erilainen sauna sekä yksi allas, joten mistään täysmittaisesta kylpylästä ei ole kysymys, mutta kyllä tuolla oli pitkän päivän jälkeen mukava käydä rentoutumassa. On myös pakko todeta, että spaosastolla on kenties koko kaupungin paras näköalasauna. Lisäksi Pürovel Span hierontapalvelut saavat meiltä suosituksensa, sillä tunnin rentouttava ja ammattitaitoinen hieronta kruunasi tämän hemmotteluloman. 🙂

Myös kuntosali puoli tarjoaa komeat näköalat, mutta lisäksi tuolta löytyy kaikki tarpeellinen kunnolliseen treeniin kuntosalilaitteista ja painoista aina ohjattuihin tunteihin. Lisätietoa tunneista kannattaa kysyä hotellin vastaanotosta.

Swissotellin aamupalaa olemme kehuneet aiemminkin ja se onkin edelleen yksi Tallinnan parhaista hotelliaamiaisista. Tarjolla oli kaikkea kunnon tuorepuristetuista mehuista ja erikoisjuustoista erilaisiin lämpimiin ruokiin ja marjoihin. Aamupala tarjoillaan hotellin 8. kerroksessa sijaitsevassa Cafe Swississä, mutta jos haluatte syödä oikein kunnolla hotellilla, niin ylimmästä kerroksesta löytyy Horisont Restaurant & Bar, joka on jo vuosia kuulunut Viron parhaiden ravintoloiden joukkoon. Toki aina voi myös turvautua hotellin huonepalveluun:

Myös Horisontin drinkkibaari kannattaa käydä tsekkaamassa, sillä meidän kirjoissa se on yksi Tallinnan parhaista drinkkipaikoista.
Hotelli Swissotel Tallinn (5)Swissotel ei siis missään nimessä jättänyt tälläkään kertaa kylmäksi. Jos siis etsitte Tallinnan reissullenne luksusta upealla näköalalla, erinomaisilla puitteilla ja herkullisella aamupalalla höystettynä, niin Swissotel on juuri oikea valinta tähän. Vaikka hotelli onkin luksushotelli, niin hinnat eivät ole mitenkään aivan järjettömän korkeat verrattuna Tallinnan muihin hotelleihin. Jos haluatte Tallinnan reissullanne yöpyä Swissotellissa, niin huonevarauksen voitte tehdä kätevästi alla olevan painikkeen kautta:

Varaa Nyt
Swissotel Tallinnin sijainti Tallinnan kartalla:

5 KOMMENTIT

  • Moikka,

   tässä muutamia hyviä pihvipaikkoja, jotka ovat kävelymatkan päässä Swissotellista:
   Argentina Restaurant (1,3km kävely)
   Goodwin Steak House (1km kävely)
   The Able Butcher – Hilton hotellissa (500m kävely)

 1. Pettymys oli hintaan nähden. Suihkulattian kaato oli valettu miten sattuu ja suihkukaapinovesta huolimatta vesi lainehti kylpyhuoneen lattialle ja suihkun jälkeen piti laapata vettä viemärin suuntaan. Tästä johtuen vessan kynnys oli turvonnut toisesta päästä muodottomaksi. Kesti pitkään ennenkuin vessaan pystyi menemään sukat jalassa. Oikeasti aika kauhea homma pyyhkiä, työnnellä vesiä ja kuivata lattia jokaisen suihkun jälkeen. Ei olisi vanhemman, saatikka liikuntarajoitteisen hommaa ollenkaan.

  Huonekaan ei mitenkään ihmeellinen. Odotukset oli korkealla tuon 5 tähden luokituksen takia.
  Eipä tarvitse uudelleen mennä.

  Jälkeenpäin matkatoimistosta kehoitettiin, että kannattaa epäkohdista heti mainita respaan. Niinpä niin, ihmettelen miksi ongelmaa ei ole korjattu heti kun se on huomattu. Kyllähän siivoja sen joka kerta näkee, että vesi valuu pitkin lattioita. Miksi asioille tehdään sitten vasta jotain kun siitä ”valitetaan”. Olen lähes varma, että siitä oli kyllä aiemminkin jo reklamoitu.

 2. Tuli itsekkin käytyä tässä hotellissa, mutta oli kyllä melkoinen pettymys.
  Heti vastaanotossa alkoi upgradin myynti ja aamiaisen jonka olimme etukäteen tilanneet.
  Aamiainen tässä hotellissa oli 17€/hlö. Oli kyllä yksi parhaista, mutta palvelu jätti toivomisenvaraa
  ihan reilusti. Oikeastaan kaikki hotellin palvelut maksoivat lisää tai niitä oli lähes mahdoton saada
  kuten champiania cooleri huoneeseen vasta 4. kerta onnistui/ei viitsinyt enää mainita asiasta.
  Pysäköinti hotellin parkissa 25€ ja tien parkkihallissa 14€/vrk.
  Maisemat olivat mahtava vaikkakin Törnimäe 5 asuntoihin näki suoraan sisään ja toisinpäin.
  Ilmastointi puhalsi koko yön vaikka koitimme saada sen pienemmälle eikä hotellin respakaan osannut
  tehdä asialle mitään.
  Huoneet olivat kyllä siistejä ja meitäkin hieman ihmetytti tuo kylpyhuoneen lasiseinä, mutta taitaa olla muotia
  nykyään. Olen varmaan käynyt parissasadassa hotellissa ja myös tämän ketjun hotelleissa eikä taso vastannut mitenkään kerrottua ja ketjun muita hotelleja.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here