Tallinnan Ravintola Taste of Asia_4582

Ravintola Taste of Asia

0 Kommenttia / 10/08/2017

Tallinnan ydinkeskustassa sijaitseva Ravintola Taste of Asia tai kavereiden kesken TOAna tunnettu aasialainen fuusioravintola meni visiittimme perusteella osastoon ”isot pettymykset”. Tallinnassa on jo pidemmän aikaa ollut tilausta hyville aasialaisille ravintoloille, ja jotenkin sitä salaisesti toivoi että Taste of Asia olisi paikannut tätä aukkoa. Löytyyhän se Viron Parhaiden Ravintoloiden listalta.

Paikan sisutus on modernin tyylikäs, mutta valitettavasti ruoka oli paha pettymys. Jos muutama vuosi sitten jouduttiin hieman pettymään Tai Bohin autenttiseen aasialaiseen ruokaan, niin siihen verrattuna tämä paikka petti odotukset vielä paljon pahemmin. Tilattiin ravintolassa alkupalaksi kevätrullia ja tiikerirapuja, ja pääruoaksi jättikatkarapuja riisin, vihannesten ja kananmunan kanssa sekä lihaa riisin kera. Alkupalat olivat ihan ok, mutta pääruoat muistuttivat enemmän aasialaisessa katukeittiössä muutaman euron maksavaa annosta kuin mitään kunnon ravintola-annosta. Söimme annoksesta katkaravut ja lihan, mutta suurin osa riisistä jäi syömättä. Ei ruoassa sinänsä ollut mitään vikaa, mutta hinta-laatusuhde ei vaan oikein kohdannut. Alkupalat ravintolassa maksavat 3-9 euroa, pääruoat 4-15 euroa ja jälkiruoat 4,50 euroa.

Pääruokien jälkeen totesimme, että eiköhän tämä ollut tässä ja poistuimme kassan kautta kohti ulko-ovea. Kuten sanottua, niin ei paikassa mitään vikaa ole, mutta kun Tallinnasta vaan löytyy niin paljon parempiakin paikkoja. Meidän suosikkimme löydätte täältä.

Kommenttisi

Sähköpostiosoite (ei julkaista)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.