Tallinnan Viinikauppa Vino Nostrum_4675

Viinibaari Vino Nostrum ja Luonnon Viinit

0 Kommenttia / 29/03/2018

Tallinnan vanhankaupungin Pagari kadulta, entisen KGB päämajan kellaritiloista, löytyy kenties Tallinnan kiinnostavin viinibaari ja -kauppa Vino Nostrum. Suomalaisten Saara ja Thomas Pahlbergin perustamalla Vino Nostrumilla on Tallinnan showroomin lisäksi toinen showroom Pariisissa sekä verkkokauppa. Yrityksen toiminta on keskittynyt vahvasti italialaisiin viineihin, erityisesti luonnon viineihin, jotka tekevät pikkuhiljaa enemmän ja enemmän tuloaan myös Tallinnan ravintoloihin. Tällä hetkellä luonnon viinejä löytyy ainakin seuraavista Tallinnan ravintoloista: Leib Resto & Aed, Salt, Noa, Tuljak, Paju Villa, Pegasus sekä Von Krahl Aed.

Idea tähän tekstiin lähti ihan puhtaasti omasta tarpeesta selvittää mistä Tallinnasta löytyy luonnon viinejä, joten haluttiin jakaa nämä tiedot myös teidän muiden kanssa. 🙂 Vino Nostrum on ehdottomasti se paikka, josta tämä tutkimusmatka kannattaa aloittaa, sillä rennon tyylikkäästä ja viihtyisästä viinibaarista löytyy kattava valikoima luonnon viinejä niin paikan päällä maisteltavaksi kuin myös kotiin viemisiksi. Paikan henkilökunta on asiantuntevaa ja selvästi aidon kiinnostuneita viineistä, joten heidän kanssaan voi jäädä helposti jutustelemaan viineistä, vaikka vähän pidemmäksikin toviksi. Vino Nostrumissa pääsee käytännössä maistelemaan kaikkia myynnissä olevia viinejä ja yhden lasin hinta pyörii noin 5 euron tienoilla, joten tätä ei ole hinnalla pilattu. Pistimme merkille, että osa asiakkaista pistäytyi tänne ihan vaan lasilliselle tai parille. Lisätietoa voitte katsoa Vino Nostrumin nettisivuilta, josta voi myös tilata viinejä. Toki näitä voi ostaa mukaan myös Tallinnan viinibaarista.

Ainakin allekirjoittaneiden on pakko todeta, että jatkossa luonnon viinit tulee varmaan ostettua täältä, sillä onhan se mukavaa, että viinejä pääsee maistelemaan ennen ostopäätöstä. Luonnon viinit kun tuntuvat olevan ihan oma taiteenlajinsa, sillä etukäteen on melko hankala sanoa miltä kyseinen viini maistuu, ja juuri se tekeekin luonnonviineistä niin mielenkiintoisia! 🙂

Vino Nostrumin aukioloajat:
Ti-La 13.00-20.00 (yksityiset maistatustilaisuudet kello 20 jälkeen)

Vino Nostrumin sijainti Tallinnan kartalla:

Kommenttisi

Sähköpostiosoite (ei julkaista)