Tallinnan Enzo Cafe & Restaurant (4)

Enzo Cafe & Restaurant

0 Kommenttia / 28/08/2015

Enzo Cafe & Restaurant on eittämättä Tallinnan satama-alueen paras ravintola, mutta sijaintinsa vuoksi se saattaa kuitenkin jäädä monilta huomaamatta. Enzo sijaitsee Navigator liikerakennuksessa, joka jää Hotelli Euroopan ja Rotermannin Korttelin väliselle alueelle. Tallinnan ydinkeskustasta kävelee ravintolalle reilussa 5 minuutissa. Paikasta löytyy fine dining ravintolan lisäksi kahvila, joka ilta-aikaan muuttuu pientä syötävää ja viiniä tarjoilevaksi viinibaariksi. Me kävimme hiljattain testaamassa Enzon ravintolapuolta sekä ostimme kotiin viemisiksi käsintehtyä suklaata, ja kokemus oli erittäin positiivinen yllätys niin ruoan kuin myös palvelun suhteen. Ravintola on sisustettu moderniin tyyliin ja lopputulos onkin kaikinpuolin onnistunut. Pöydistäkin löytyy oikeita kukkia, mutta Enzon pylväissä käytetyt tekokukat hieman halventavat muuten tyylikästä sisustusta.
Tallinnan Enzo Cafe & Restaurant (12)

Hinnat Enzossa eivät ole sieltä Tallinnan halvimmasta päästä, mutta toisaalta annokset ovat reilunkokoisia, raaka-aineet erittäin laadukkaita ja ruoka maittavaa. Paikan ruokalista saattaa ensisilmäyksellä näyttää melko tavalliselta, mutta uskokaa pois että sitä se ei ole. Enzo on onnistunut tuomaan annoksiin kiinnostavia makuja ja parhaan makunautinnon takaamiseksi monista annoksista löytyy myös ns. ”lunta”, jolla maut voi suupalojen välissä neutralisoida. Pitkän kaavan mukaan syödessä ateriaan kuuluu niin sanotut ”kokin terveiset” ja erityisesti alku- ja pääruoan välissä tarjoiltava sorbetti on melko näyttävä luomus. Se nimittäin tarjoillaan kuplivan ja höyryävän astian päällä, joka tietenkin saattaa olla toisille jo nähty juttu, mutta ainakaan me emme ole tätä Tallinnassa aiemmin nähneet. 🙂

Ravintolasta löytyy myös laadukas viinivalikoima sekä osaava sommelier, jolta voi kysyä viinisuosituksia. Kokonaisuutena Enzon palvelutaso oli erittäin hyvällä tasolla ja se onkin yksi niistä paikoista, jossa tarjoilijalla on valkoiset hanskat kädessä ja lautaset saapuvat pöytään lämpiminä. Enzo Cafe & Restaurantin ravintolapuoli jätti ehdottomasti niin hyvän vaikutelman, että se ansaitsee paikkansa meidän ravintolalistallemme Tallinnaan. Paikka löytyy myös tämän vuoden Viron 50 Parhaan Ravintolan listalta ja jäämmekin mielenkiinnolla odottamaan kuinka korkealle Enzo nousee loppuvuodesta julkaistavalla lopullisella listalla.

Tallinnan Enzo Cafe & Restaurant (8)

Alkuruoat ravintolassa maksavat 8-14€, keitot 9€, pääruoat 9-24€ ja jälkiruoat 6-8€. Kahvilan puolelta pääruokia ja salaatteja saa 6-10€ hintaan, joten lounaspaikkaa etsivälle tämä tarjoaa ihan kohtuullisen hintaisen vaihtoehdon. Lisätietoa paikasta löydätte sen nettisivuilta. Pöytävarauksen voitte tehdä kätevästi alla olevan ”Varaa Pöytä”-painikkeen kautta:

Varaa pöytä

Lisää kuvia:


Enzo Cafe & Restaurantin sijainnin löydätte sivun alaosassa olevasta Tallinnan kartasta.

Kommenttisi

Sähköpostiosoite (ei julkaista)