Tallinnan Ülemiste Keskus (1)

Tallinnan Kauppakeskukset & Tavaratalot

79 Kommenttia / 01/03/2018

Tallinnassa on useita hyviä ostoskeskuksia, joista varmasti löytyy jokaiselle shoppailijalle jotain mieleistä. Ohessa listattuna Tallinnan parhaat shoppailupaikat pienten esittelyiden kera. Laajemmin tietoa löydätte klikkaamalla kauppakeskuksen linkkiä. Ostoskeskukset on järjestetty suuntaa antavasti sen mukaan mitä kauppakeskuksia me suosimme. Viron suurin kauppakeskus Ülemiste on nykyään meidän suosikkimme kun taas Mustikaksessa tulee käytyä äärimmäisen harvoin.
Ülemiste Keskus: Kauppakeskus sijaitsee aivan lentokentän tuntumassa noin 4 kilomterin päässä Tallinnan keskustasta (Viru Keskukselta). Nykyään Ülemiste pitää hallussaan Viron suurimman kauppakeskuksen valtikkaa, joten sieltä löytyy vaikka mitä.

Viru Keskus: Tämä paikka löytyy aivan Tallinnan ydinkeskustasta Narva Maantien varresta. Viru Keskuksessa tulee käytyä usein pelkästään jo paikan keskeisen sijainnin takia ja lisäksi kauppakeskuksesta löytyy Kaubamajan tavaratalo.


Solaris Keskus: Solaris sijaitsee muutaman minuutin kävelymatkan päässä Viru Keskuksesta. Pitkään Solaris haki omaa identiteettiään, mutta viime vuosien aikana siitä on kuoriutunut kelpo ostoskeskus erinomaisella sijainnilla varustettuna. Erityisesti design zonessa kannattaa käydä, sillä sieltä löytyy myös virolaista designia. 🙂


Nautica Keskus: D-terminaalin välittömässä läheisyydessä sijaitseva Nautica Keskus avasi ovensa syksyllä 2017 täysin uudistettuna ja laajennettuna. Nykyään kauppakeskuksesta löytyy kuutisenkymmentä liikettä, joten shoppailureissun voi hyvin polkaista käyntiin heti satamasta. 🙂


Rotermannin City: Rotermann City sijaitsee historiallisessa Rotermannin korttelissa aivan Tallinnan ydinkeskustassa Coca Cola Plazan takana Viru Keskukselta päin katsottuna. Keskuksen liikkeet ovat enemmän erikoisliikkeitä kuten mm. Pull & Bearin ja Stradivariuksen omat putiikit. Alue on ollut viime vuosina lähes jatkuvassa myllerryksessä, sillä vanhalle tehdasalueelle on noussut melkoista tahtia uusia asuinrakennuksia, toimistotaloja, kauppoja ja ravintoloita.


Stockmann: Jos lähteminen kauaksi keskustasta ei oikein nappaa mutta kaupoille tekisi mieli, niin Viru Keskuksen ja Solariksen ohella hyvä shoppailupaikka on ehdottomasti Stockmann, joka sijaitsee Tallinnan Swissotellin välittömässä läheisyydessä.


Rocca Al Mare: Kauppakeskus sijaitsee Eläintarhan, Viron Ulkoilmamuseon ja Saku Suurhallin välittömässä läheisyydessä. Rocca Al Maren on hyvä paikka varsinkin vaateostoksille. Pitkään Rocca Al Mare oli Viron suurin kauppakeskus, mutta kuten jo aiemmin mainitsimme, niin nykyään tuota titteliä pitää hallussaan Ülemiste.


Kristiine Keskus: Tämä ostoskeskus on n. 10 minuutin bussimatkan päässä Viru Keskuksesta ja helpoiten sinne pääsee Viru Keskuksen takaa lähtevällä trollibussilla numero 3. Kristiine on ihan hyvä kauppakeskus, mutta toisaalta nykyään Tallinnan keskustan tarjonta on jo sen verran monipuolista, että harvemmin tänne tulee enää lähdettyä.


Postimaja Keskus: Tämä erittäin kompakti keskus sijaitsee aivan Viru Keskuksen vieressä Tallinnan ydinkeskustassa. Keskuksesta löytyy muun muassa H&M sekä New Yorker.


Foorum: Keskus löytyy Tallinnan keskustasta aivan Coca Cola Plazan, Viru Keskuksen ja Rotermannin välittömästä läheisyydestä. Foorumia ei voi kyllä edes hyvällä tahdolla kutsua kauppakeskukseksi, sillä keskus käsittää vain yhden muutaman kymmenen metrin pituisen kauppakadun, jossa sijaitsee yhteensä parisenkymmentä liikettä, joista suurin osa on pieniä putiikkeja.


Sikupilli: Jos Tallinnassa vieraillessanne meinaatte käydä Ülemistessä tai muuten vaan liikuskelette lentokentän suunnalla, niin ruoka- ja muut pienemmät ostokset voitte hoitaa Sikupillissä. Keskuksesta löytyy myös Prisma, joka on suomalaisketjun lähimpänä keskustaa sijaitseva kauppa. Jos oikeasti haluaa päästä shoppailemaan, niin sitten kannattaa käydä radan toisella puolella sijaitsevassa Ülemiste Keskuksessa, lähteä keskustan Viru Keskukseen tai hieman kauemmaksi Rocca Al Mareen.


Magistral: Mustamäellä Sõpruse Puiesteen varrella sijaitseva kauppakeskus Magistral oli vielä tämän vuosikymmenen alkupuolella sen verran kehno paikka, ettei sille viitsinyt edes uhrata palstatilaa. Nykyään asiat ovat kuitenkin muuttuneet, sillä vuonna 2012 kauppakeskus aukesi laajennettuna ja remontoituna. Rimi Hypermarketin lisäksi keskuksesta löytyy mm. urheiluvälineliike Rademar, lemmikkieläinkauppa Bosse sekä vaate- ja kenkäkauppoja kuten esim. Mosaic, Mustang, Seppälä, The Bag ja Walking. Yhteensä liikkeitä on yli kuusikymmentä, mutta ison osan koko keskuksen pinta-alalasta haukkaavat Rimi sekä kodintarvikeliike Koduekstra.


Järve Keskus: Järve Keskus sijaitsee noin 15 min päässä Tallinnan keskustasta. Järve Keskus on erikoistunut erityisesti sisustus- ja remonttitarvikkeisiin, mutta tämän lisäksi keskuksesta löytyy myös vaatekauppoja, kenkäkauppoja ja urheiluvälineliikkeitä.


Mustikas: Ostoskeskus on Tallinnassa Mustamäen alueella (noin 8km Viru Keskukselta), ja kokemuksemme paikasta eivät ole kovinkaan kummoiset. Emme keksi kovinkaan montaa hyvää syytä tuolla käymiseen, sillä sijaintinsa puolesta se on hieman huonossa paikassa eikä siellä ole juuri mitään. Jos satutte ajamaan ohi, niin Prismassa voi käydä, mutta ei sinne ihan varta vasten kannata lähteä. Paljon paremmin löydätte liikkeitä vaikkapa Viru Keskuksesta, Solariksesta, Kristiine Keskuksesta, Rocca al Maresta tai Ülemistesta.

Kaikkien kauppakeskusten sijainnit Tallinnan kartalla:

79 Kommenttia

 1. Hei,

  Löytyykö Tallinnasta myymälää jonka valikoimissa olisi Kappa-tekstiilit? Olisiko suosituksia mihin kauppoihin kannattaa teinin (poika) suunnata?

  paivi.tyynela@gmail.com'
  • Moikka,

   ainakaan itse en tiedä, että Kappa-tekstiilejä olisi missään myynnissä. Teinipojan kanssa kannattaa varmaan suunnata joko Rotermannin kvartaaliin (mm. Pull&Bear ja Bershka) tai sitten Ülemiste Keskukseen (mm. New Yorker).

   -Tuomas

 2. Myydäänkö tallinnassa abercrombieta tai hollisteria jos myydään niin missä??

  Ruotsalainen.era@gmail.com'
  • Moikka,

   ei nyt ihan heti tule mieleen, että olisimme noita nähneet myynnissä. Kummallakaan merkillä ei ole ainakaan omia myymälöitä Virossa.

 3. Mitä ostoskeskuksia on D-terminaalin lähellä kävelymatkan päässä? Ja jos kauempana niin paljonkohan taksi maksaisi?

  maija.myllyaho@gmail.com'
  • Moikka,

   Tallinnan D-terminaalin lähellä sijaitsee Norde Centrum ja hieman kauempana Rotermanni City, Viru Keskus, Foorum sekä Postimaja Keskus. Lisäksi keskusta-alueelta löytyy Solaris ja Stockmann. Kaikki edellä mainitut paikat sijaitsevat semmoisella etäisyydellä D-terminaalista, että kyllä noihin terveillä jaloilla jaksaa kävellä. 🙂 Kauempana sijaitsevat Rocca Al Mare, Kristiine Keskus sekä Ülemiste Keskus. Mihinkään noista ei taksimatka maksa yli 10€, mutta taksin valinnan kanssa kannattaa olla tarkkana, sillä epärehellisellä taksilla matka saattaa maksaa moninkertaisesti enemmän.

 4. Heii mistä löytyis parhaat apajat edullisia urheiluvaatteita!? ?

  cee.raiha@gmail.com'
  • Moikka,

   sataman Norde Centrumissa on Sports Direct ja Viru Keskuksessa Sportland… niistä pitäisi löytyä. 🙂

 5. onko tallinan sport direct liikkeessä yhtä halpaa kuin netistä ostaessa?

  mielonen.tuula0459@gmail.com'
  • Moikka,

   nyt on melko vaikea kysymys… kannattaa varmaan käydä Tallinnan Norde Centrumin Sports Directissa tsekkaamassa hintataso ja sitten verrata netistä löytyviin hintoihin.

 6. Moikka! Tiedättekö että onko Tallinassa Brandy Melville:ä?

  • Moikka Lotta,

   jokunen vuosi sitten Brandy Melvillen liike löytyi Tallinnan vanhastakaupungista, mutta nykyään sitä ei taida enää olla olemassa.

 7. Öl.. Löytyisköhö nyt jo primarkkia?

  Oiva681@gmail.com'
  • Moikka,

   ainakaan toistaiseksi Tallinnassa ei ole Primarkia.

 8. Hei!
  Löytyykö Tallinnasta morsiuspukuliikkeitä ja mistä päin semmosia mahtais olla? 🙂

  • Moikka,

   ensimmäisenä tulee mieleen Tallinnan keskuta-alueelta löytyvä Veronique Salong (http://veronique.ee/) ja toinen löytyy Kristiine Keskuksen läheltä (http://www.victoriasbridal.eu/). Tuohon jälkimmäiseen pitää tehdä varaus etukäteen. Tämän enempää emme valitettavasti osaa auttaa. 🙂

 9. Hei.
  Tiedätkö Tallinnasta eläinkauppoja?

  • Moikka,

   Tallinnan Ülemiste keskuksesta ja Viru Keskuksesta löytyy Bosse Lemmikloomapood. Kristiine Keskuksesta taas löytyy Kika lemmikkieläinkauppa.

 10. Mikä ostoskeskus on hotelli Tallinkia vastapäätä? Entä missä päinolisi sisustusliikkeitä, missä myytäisiin ns. vanhaa tavaraa ym.?

  • Moikka,

   jos meinaat Tallink City hotellia, niin vastapäätä sijaitsee Viru Keskus. Sisutusliikkeitä löytyy esimerkiksi Ülemiste keskuksesta sekä Kalamajan alueelta.

 11. Hei!

  Onko Postimaja Keskuksen New Yorker lopettamassa vai siirtymässä muualle? Onko tietoa? Kiitoksia jo etukäteen 🙂

  Heidimusto@hotmail.com'
  • Moikka,

   tuohon emme osaa kyllä vastata mitään varmaa. Täytyy käydä katsomassa, että mikä siellä on tilanne. 🙂

 12. Kävin tänään vanhankaupungin osoitteessa väike-karja 1, mutta ei siellä brandy melvilleä ollut vaan tyhjä liike. Onko edelleenkään tietoa brandy melvillen uudesta sijainnista? Kiitos jos vastaatte, rakastan kyseistä kauppaa kovasti!

  • Moikka,

   ainakin heidän Facebook sivujen (https://www.facebook.com/brandymelvilletallinn) mukaan liikkeen pitäisi sijaita osoitteessa Väike-Karja 1. Sivua tosin ei ole päivitetty kohta vuoteen, joten saattaa olla ettei koko liikettä ole enää olemassa.

 13. Hei, onko Terra Nova vielä Kristiine keskuksessa? Kristiine keskuksen nettisivuilta ei ainakaan osunut silmään, että kyseinen liike siellä olisi? Tai löytyykö tällä hetkellä kyseistä liikettä muualta Tallinnasta?

  • Moikka,

   Kyllä Terranovalla pitäisi edelleen olla kauppa Kristiine Keskuksessa (juuri tarkastimme asian Kristiinen nettisivuilta) ja lisäski Terranovan myymälä löytyy myös Ülemiste Keskuksesta.

 14. Nyt en kysy Tallinnasta,mutta Pärnustä. Eli onko Pärnussä bershka tai Zara?

  ella.niskanen01@gmail.com'
 15. Brandy Melville on näköjään lopettanut toimintansa Väike-karjassa, onko tietoa siirtyykö liike jonnekin muualle tallinnaan vai onko kauppa poistunut kokonaan virosta?

  liinuismyname@gmail.com'
  • Moikka,

   Tallinnan Brandy Melvillen mukaan he ovat muuttamassa uuteen osoitteeseen. Uusi osoite on vielä salaisuus, mutta heidän Facebook sivuja seuraamalla pysyt tilanteen tasalla. 🙂

 16. Moikka!

  Mistähän kannattaisi etsiä tenniskenkiä Tallinnasta? Ja tarkoitan siis tenniksen pelaamiseen soveltuvia, ei ”tennareita” 😀

  • Moikka,

   Varmaankin niitä kannattaa käydä katsomassa Tallinnan keskusta-alueen urheiluvälineliikkeistä, kuten esimeriksi Norde Centrumin ja Ulemiste Keskuksen Sports Directista tai Viru Keskuksen Sportlandista. 🙂

 17. Onko Tallinnassa primark

  regina.hagstrom@gmail.com'
  • Moikka,

   Tallinnasta ei ainakaan vielä toistaiseksi löydy Primarkia.

 18. Moi, tiedättekö onko sportlandissa myynnissä olevat nike freet aitoja?

  • Terve,

   Kyllä Tallinnan Sportlandeissa myytävät Nike Freet ovat ihan aitoja. Brittiläisellä SportsDirect ketjulla on enemmistöomistus Viron Sportlandeista, joten mitään piraattikamaa niissä ei myydä.

 19. Moi!
  myydäänkö joissain näistä kauppakeskuksissa luksusmerkkejä?
  esim. Michael Kors, longchamp, ralph Lauren jne jne? 🙂
  uusi laukku olisi hakusessa ja olisi kiva bongailla eri valikoimaa kuin suomessa!
  kiitos jo etukäteen! 🙂

  julle--91@Jormalainen.fi'
  • Terve Julia,

   Ainakin Tallinnan Stockmannin ja Kaubamajan tavarataloista löytyy mainitsemiasi luksusmerkkejä ja nimenomaan laukkuja. 🙂

 20. Moi! Löytyykö Tallinnasta mitään lasketteluun ja talviurheiluun erikoistunutta kauppaa/Outlet-myymälää?

  noreply@blogger.com'
  • Moikka,

   Mustamäe teen varresta löytyy A&T Sport-liike, josta löytyy ainakin talviurheiluvarusteita. Muuten kannattaa käydä esimerkiksi Viru Keskuksen Sportlandissa katsomassa mitä sieltä löytyy.

 21. Heips!

  Osaatko sanoa kauan kestää kävellä Vikingin satamasta kauppakeskus Kristiineen, tai paljon maksaa taxi?
  Löytyykö TerraNova liikettä mistään muualta kuin tuolta?

  Kiitos jo etukäteen!

  noreply@blogger.com'
  • Moikka,

   Se että kuinka kauan Tallinnan A-terminaalilta käveleee Kristiine Keskukseen riippuu tietenkin paljon kävelijän kunnosta, mutta sanoisimme että noin 40-50 minuuttia. Matkaa tuonne on hieman alle 4 kilometriä.

   Taksi satamasta Kristiineen maksaa noin 4-5 euroa, mutta älkää ottako taksia sataman jonosta, sillä tuolloin taksi saattaa maksaa huomattavasti enemmän. Tuolta löytyy muutama suosittelemamme taksiyhtiö: http://tallinnaa.com/taksilla-tallinnassa/

   Terranovaa ei taida nykyään löytyä enää mistään muualta kuin Kristiinestä. Toivottavasti näistä vinkeistä on apua. 🙂

   noreply@blogger.com'
 22. Hei, osaatko sanoa, miten valtaosa kauppakeskuksista ja vaatekaupoista on lauantaisin auki? Ovatko kuitenkin ihan iltaan asti? Olen päiväreissulle menossa, olen siis hyvissä ajoin toki perillä mutta kiinnostaisi tietää 🙂

  noreply@blogger.com'
  • Moikka,

   Käytännössä kauppakeskukset ja vaatekaupat ovat Tallinnassa maanantaista sunnuntaihin auki aamusta iltaan, eli esimerkiksi Viru Keskus on avoinna joka päivä klo. 08-21 ja keskuksen kaupat ovat avoinna klo. 09-21. Myös muut Tallinnan keskusta-alueen kauppakeskukset kuten esimerkiksi Solaris, Postimaja Keskus ja Foorum ovat avoinna myös lauantaina.

 23. Moi

  Onko Tallinnassa varsinaisia Outlet-myymälöitä?

  noreply@blogger.com'
  • Moikka,

   Ainakaan me emme ole Tallinnassa ikinä käyneet yhdessäkään outlet-myymälässä, joten ei niitä ainakaan kovin näkyvästi ole missään esillä. Keskusta-alueella emme ole niihin törmänneet, joten tuskinpa niitä on. Viking Linellä on satamassa ”Outlet-myymälä”, mutta ei se kyllä mikään oikea outlet ole.

 24. Hei osaatko sanoa mistä liikkeistä tallinnasta löytää vanssin kenkiä?

  noreply@blogger.com'
  • Moikka,

   Ainakin Sportland urheiluvälineliikkeistä saa Vansin kenkiä. Viru keskuksesta löytyy yksi Sportland ja sataman Norde Centrumissa on Sportlandin outlet-myymälä. Lisäksi esim. Viru Keskuksen ja Solariksen kenkäkaupoista saattaa löytyä Vanseja.

 25. kannattaako metropoli hotelista ottaa bussi kristineen vai pääsekö myös hyvin kävellen?mistä kaikkialta löytyy h&m?onko marks&spencerillä myös ruokatarvikkeita esim.keksejä karkkeja? Onko valikoima hyvä siellä?

  noreply@blogger.com'
  • Moikka,

   Tallinnan Viru Keskuksen takaa lähtee trollibussi numero 3, joka vie suoraan Kristiine Keskukselle. Toki kauppakeskukselle voi myös kävellä, mutta matkaa kertyy tuommoiset 3 kilometriä. Hennes & Mauritz-liikkeitä löytyy Tallinnan Postimaja Keskuksesta, joka sijaitsee ihan ydinkeskustassa sekä kauppakeskus Rocca Al Maresta. Marks&Spencer-liikkeistä saa enimmäkseen pelkkiä vaatteita ja siellä ei ole erillistä ruokaosastoa. Valikoimahan on ihan hyvä, jos tykkää M&S:n tyylisistä vaatteista. 🙂

 26. Mihin kannattaisi suunnata,kun tarkoitus olisi katsella tulevalle vauvalle tarvikkeita ja vaatetta?

  noreply@blogger.com'
 27. Moikka! 🙂 tosi kivasti kerrot Tallinnan tarjonnasta! Kysyisin että tiedätkö saako Tallinnasta Michael Korsin laukkuja? Feikkejä tai aitoja? 🙂

  noreply@blogger.com'
  • Moikka,

   Feikeistä emme tiedä, mutta aitoja Michael Korsin laukkuja saa ainakin Tallinnan Stockmannilta ja Viru Keskuksen Kaubamajasta. 🙂

 28. Saako Tallinnasta Oreoita? Entäs VS:n tuotteita? :O

  noreply@blogger.com'
  • Nyt heitit kyllä todella hankalan kysymyksen. Veikkaisimme että jos noita jostain Tallinnassa saa, niin se paikka on Solaris keskuksen ruokakauppa. Sieltä siis kannattaa käydä katsomassa. 🙂

 29. Tiedätkö saako Tallinnasta Hollisterin vaatteita? Feikkejä esim. Joku väitti saaneensa niitä jostain tukkumyymälä xarasta (en ole varma miten kirjoitetaan; tuolta kuulosti) mutta google ei anna mtn tietoa.

  noreply@blogger.com'
  • Moikka,

   Tämän asian kanssa emme valitettavasti osaa auttaa. Ainakaan me en tiedä, että Tallinnassa myytäisiin Hollisterin vaatteita.

 30. Osaatko sanoa löytyykö tallinnasta zara, bershka ja next ? Ovatko mitenkään lähellä toisiaan..?

  noreply@blogger.com'
 31. Missä olisi terra nova. Sekä mitä kauppakeskusta suosittelisit perheelle joka majoittuu Tallink spa &conference hotelii ja perheeseen kuuluu vanhemmat, tytöt 16 ja 12 vuotta ja poika 12. Joista varsinkin 16 vuotias rakastaa shoppailua?

  noreply@blogger.com'
  • Moikka! Ainakin Kristiine Keskuksesta löytyy Terranova. Kristiine Keskuksesta löytyy paljon muutakin ja jos oikein haluatte lähteä shoppailemaan, niin Rocca Al Maresta löytyy vaikka mitä. Myös keskustan Viru Keskus, Solaris, Stockmann, Foorum ja Postimaja Keskus tarjoavat yhdessä melko kattavan tarjonnan. Teidän hotellilta voi kävellä keskustaan, mutta Kristiineen ja Rocca Al Mareen joudutte ottamaan bussin (tsekatkaa myös ilmainen Prisma-bussi).

 32. Missä myydään tyttöjen (116 cm – 135 cm) juhlamekkoja?

  noreply@blogger.com'
  • Moikka,
   Valitettavasti emme kyllä osaa tämän asian kanssa auttaa. Lastenvaatteita ei ole tullut katseltua, niin on pakko sanoa että emme tiedä. Toivottavasti löydät vastauksen kysymykseen jostain muualta. 🙂

 33. Tiedätkö onko ostoskeskuksissa muita eläinkauppoja jossa koirille tavaraa kuin tuo Bosse?

  noreply@blogger.com'
  • Moikka,
   Kalake löytyy Tallinnan Rocca Al Mare keskuksesta, mutta se on puhtaasti kaloihin keskittynyt. Nettisivu löytyy tuosta: http://www.kalake.ee/index.php?lang=est&main_id=8

   Norde Centrumissa on Ossu-niminen lemmikkieläinkauppa, mutta sen enempää emme valitettavasti osaa tämän kanssa auttaa.

 34. Tiedätkö onko tallinassa brandy melville A? Jossain netissä lukee, että semmonen sijaitsee väike-karja 1. Niin tiedätkä yhtään onko tämä totta, että siellä olisi se kauppa? Kun melkeen missään ei sitä millään tavalla mainosteta yms. Mutta kiitos todella paljon jo etukäteen 🙂

  noreply@blogger.com'
  • Ihan rehellisesti sanottuna, tuo Brandy Melville A ei sano meille mitään, mutta näyttäisi Tallinnan vanhassakaupungissa tosiaan olevan tuo liike ja osoite on mainitsemasi Väike-Karja 1. Putiikki on avoinna Ma-La klo. 11-19. 🙂

 35. Onko victoria secrettiä tallinnas? Tai jotain liikettä missä myudän niitä tuotteita? Jos on nii missä mahdollisesti sijaitsee?:)

  noreply@blogger.com'
  • Moikka! Tallinnassa ei ole Victoria’s Secretiä emmekä osaa sanoa missä niitä mahdollisesti myytäisiin.

  • Viru keskuksen keskuskäytävällä myyntipiste jossa myydään Victoria’s Secretiä.

   noreply@blogger.com'
 36. Onko missään kauppakeskuksessa Gina Tricotia?

  noreply@blogger.com'
  • Terve,
   Tallinnasta ei edellenkään löydy Gina Tricota, mutta esimerkiksi Vero Moda, Mango ja Zara löytyvät muun muassa Viru Keskuksesta.

   noreply@blogger.com'
  • Okei! Kiitos, että vastasit 😉 Olemme menossa nyt kesällä perheen kanssa tallinnaan niin mitä kauppakeskusta suosittelisit? Nimittäin meillä on 13v. shoppailua rakastava tyttö 😀 Niin olisiko jotain sellaista missä on paljon nuorten vaatekauppoja? esim. new yourker, zara, vero moda ja terranova samassa :)? Kiitos jos vastaat!

   noreply@blogger.com'
  • Ainakin Kristiine Keskuksesta löytyy nuo kaikki luettelemasi kaupat, eli ei muuta kuin viette teidän shoppailijan sinne ostoksille! 🙂

   noreply@blogger.com'
 37. missä tuo new yorker liike on? 🙂

  noreply@blogger.com'
  • Terve,

   Kristiine Keskuksesta ja Rocca Al Maresta löytyy New Yorker. 🙂

   noreply@blogger.com'

Kommenttisi

Sähköpostiosoite (ei julkaista)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.