Tallinnan Solaris Keskus 1

Kauppakeskus Solaris

20 Kommenttia / 15/01/2018

Tallinnan Kauppakeskus Solaris sijaitsee muutaman minuutin kävelymatkan päässä Viru Hotellilta ja Viru Keskukselta, ja keskuksesta löytyy lukuisten kauppojen lisäksi elokuvateatteri sekä yli 1800 ihmiselle suunniteltu Nordea Kontserdimaja. Solaris on kaikin puolin viihtyisä ja monipuolinen kauppakeskus, josta löytyy kelpo kattaus erilaisia liikkeitä. Pitkään kauppakeskus tuntui olevan suunnattu enimmäkseen nuorille, mutta sittemmin Solarikseen on ilmestynyt muun muassa luomukauppa Biomarket, juustokauppa Juustukuningad sekä design zone, josta löytyy virolaista designia sekä muita merkkiliikkeitä. Jos päätätte suunnata Solaris Keskukseen ostoksille, niin suosittelemme piipahtamaan Eesti Disaini Maja myymälässä sekä Les Petites putiikissa. Viimeksi mainitulla on toimitilat myös Telliskivi kadun varressa sijaitsevassa Telliskivi Loomelinnakussa, ja tuosta myymälästä olemmekin kirjoittaneet myös oman tekstin.

Solaris Keskuksesta löytyy myös kohtuullisen monipuolisesti erilaisia ruokapaikkoja, mutta ainakin allekirjoittaneet voivat todeta, että useimmin sitä tulee suunnattua muualle syömään. Ne kerrat, kun Solariksessa on iskenyt aivan ylitsepääsemätön nälkä, niin melkeinpä joka kerta valinta on osunut Vapianoon, joka ei petä koskaan. 😀 Täältä saa herkullisia pastoja, pizzoja ja salaattia. Vinkkejä hyvistä ruokapaikoista löydätte Tallinnan Ravintolalistaltamme.

Tallinnan Solaris Keskus 2Kauppakeskuksesta löytyy muuten yksi Tallinnan tyylikkäimmistä kirjakaupoista eli Apollo Raamatupood, joten tuolla kannattaa piipahtaa. Loppuun voisi ehkä vielä vinkata virolaista kosmetiikkaa myyvästä Pillerkaar liikkeestä, josta löytyy paljon paikallisten toimijoiden tuotteita rasvoista ja saippuoista meikkeihin ja tuoksukynttilöihin. Lisää voitte lukea paikkaa käsittelevästä tekstistämme.

Kauppakeskus on avoinna joka päivä 09.00-23.00, liikkeet ovat avoinna 10.00-21.00, ruokakauppa 09.00-23.00, apteekki 09.00-21.00 ja ravintolat 10.00-23.00.

Kauppakeskus Solariksen sijainti Tallinnan kartalla:

20 Kommenttia

 1. […] Solaris-kauppakeskuksessa on ihastuttava pikku putiikki Pillerkaar, jossa myydään yli 30 virolaista luonnonkosmetiikkamerkkiä. Suosikkini olivat nuo Nurmen saippuat, joita ostin useampia – tiedän, tiedän, että palasaippua on epähygieenisin saippua ikinä! Mutta pakkaukset ovat kauniita. Ostin myös jalkapohjan kuivia kohtia hoitavan saippuapalan, joka on ihan huippu. Siis kunhan sen pitää vain omassa käytössään eikä lainaa kaverille. […]

 2. Mihin katosi rautatieaseman takana oleva Jaamatori . Kaivinkoneet vaan mylläsi .

  marke_jarvinen@hotmai.com'
  • Moikka,

   Jaama Turg on tällä hetkellä remontissa. Mielenkiinnolla odotamme mimmoinen paikka siitä remontin jälkeen muodostuu.

 3. Tietääkö ketään, minne solariksen alakerrassa ollut gurmee kauppa on kadonnut? Samainen kauppa oli ilmeisesti myös kaubamajassa, mutta sekin muuttanut pois 🙁

  noreply@blogger.com'
  • Valitettavasti tämän kysymyksen kanssa emme osaa auttaa. Solariksessakin käynyt viime vuosina muutoksen tuulet sen verran tiuhaan, että emme rehellisesti sanottuna edes muistaneet koko gourmet-kauppaa. Saattaa hyvin olla ettei koko yritystä ole enää olemassa.

   • Liikkeen nimi oli Selver Gurmee. Facebookissa viimeinen päivitys heidän sivuillaan on viime vuoden lokakuulta. Sitä ennen päivittivät melko ahkeran sivua.

    lepola.minna@gmail.com'
 4. Moikka,

  Valitettavasti emme kyllä osaa tämän kysymyksen kanssa auttaa, sillä emme ole koskaan kuullutkaan mainitsemastasi brändistä. Toivottavasti löydät vastauksen kysymykseesi muualta. 🙂

 5. Löytyykö liikettä missä olisi ” monster energy ” vaatteita? Tallinnassa kuulemma jossain jokin liike mistä näitä löytyy, mutta missä?

  noreply@blogger.com'
 6. Onko kauppakeskuksessa lasten vaate liikkeitä?

  noreply@blogger.com'
  • Moikka,

   Tallinnan Solaris Keskusessa ei tällä hetkellä ole yhtään lastenvaateliikettä, mutta esimerkiksi Viru Keskuksen Kaubamajasta kannattaa käydä katsomassa. 🙂

 7. Harmitti kun viime vuonna itsenäisyyspäivänä menin Tallinnaan ja vasta viimeisenä päivä vihdoin löysin Solariksen mutta ainoastaan läpi ehdin mennä. Olen onnellinen että nyt heinäkuussa pääsen kunnolla tutustumaan. TALLINNA ON PARAS KAUPUNKI MISSÄ VIIHTYY JOPA SATEELLA!!

  noreply@blogger.com'
 8. Hei ! Miten saisi katuseterass 5 krs eli kattokahvilan www sivut?
  http://www.solaris.ee/en/food-court/komeet/ Tämä lienee alemmalla

  Myös Apollo-kirjakaupan kahvila hulppea. http://www.solaris.ee/shopping/sport-ja-vaba-aeg/apollo-raamatupood/

  noreply@blogger.com'
  • Terve,

   tuon asian kanssa en kyllä valitettavasti osaa auttaa. Kohvik Komeet on ihan kiva kahvila ja Apollo-kirjakauppa on kaikin puolin (myös kahvila) todella kiva. 🙂

   noreply@blogger.com'
 9. Hyvä kauppakeskus… minä pidin. Kiitti vinkistä!

  noreply@blogger.com'
  • Kiva kuulla, että tykkäsit. Solaris tosiaan on ihan kiva kauppakeskus ja itsekin olen sielä vuosien varrella käynyt kymmeniä ja taas kymmeniä kertoja. 🙂

   noreply@blogger.com'
 10. Paikka on iso ja kaikenlaista löytyy. Kannattaa käydä 🙂

  noreply@blogger.com'
 11. Joo, kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa paikkaan 🙂

  noreply@blogger.com'
 12. Tuolla täytyy kyllä käydä, kun tulen seuraavan kerran Tallinnaan! 🙂

  noreply@blogger.com'
 13. Kiva kuulla että viihdyitte! 🙂

  noreply@blogger.com'
 14. todella kiva paikka.ystävättären kanssa vietimme yhden sateisen päivän Solariksessa. Upeassa kirjakaupassa (myös suomen ja englannin kielisä kirjoja)vierähti toista tuntia.Näköalakahvilassa ylimmässä kerroksessa nautimme herkullisista leivoksista ja hyvästä palvelusta.samassa kerroksessa olevassa kauneushoitolassa, pedikyyri ja tunnin kokovartalohieronta oli luksusta, suosittelen.

  noreply@blogger.com'

Kommenttisi

Sähköpostiosoite (ei julkaista)