Tallinnan Ravintola Kaks Kokka (1)

Ravintola Kaks Kokka

2 Kommenttia / 15/06/2015

Viime aikoina Tallinnan ravintolasuositustemme terävin kärki on pysynyt melko muuttumattomana, mutta visiitti Kaks Kokka ravintolassa toi tähän muutoksen. Tämä Tallinnan uudempaa ravintolaskeneä edustuva ravintola tarjosi sen verran laadukkaan ruokailukokemuksen, että paikalta poistuttiin tyytyväinen hymy kasvoilla. Kaks Kokka löytyy myös vuoden 2015 Viron Parhaat Ravintolat-listalta, joten ilmeisesti joku muukin on tykästynyt heidän ruokiinsa. 🙂 Ravintola sijaitsee Rotermannin korttelin läheisyydessä Ravintola Ö:n naapurissa, jonka pikkuveljeksi Kaks Kokkaa itseään tituleeraa. Paikan nimi tarkoittaa suomeksi kahta kokkia, jotka tässä tapauksessa ovat Martin Meikas ja Ranno Paukson. Kolmantena osaomistajana ravintolassa on Sparkling Group, jolla on Kaks Kokkan lisäksi omistuksia muun muassa Ravintola Ö:ssä ja Ravintola Tchaikovskyssa.Tallinnan Ravintola Kaks Kokka (8)

Tästä skandinaaviseen tyyliin sisustetusta viihtyisästä ravintolasta saa kerrassaan loistavaa ruokaa. Ravintolan ruokalistasta löytyy monia tuttuja annoksia, mutta Kaks Kokka on onnistunut luomaan annoksistaan omannäköisiä ja -makuisia. Kaks Kokka muuten käyttää annoksissaan yrttejä, joita kasvatetaan ympäri ravintolaa ripoteltuissa ruukuissa. Yrttiruukut tuovat tilaan mukavasti vehreyttä ja satuimmepa myös todistamaan kuinka uudet ruukut tuotiin keittiön puolelta saliin seremoniallisin menoin jonossa marssien. 🙂 Myös paikan palvelu pelaa huomattavasti keskivertotallinnalaisravintolaa paremmin, vaikka ei välttämättä ihan ylläkään Leib Resto & Aedin palvelutasoon, joka tosin on aivan poikkeuksellisen hyvää. Suosittelemme tekemään pöytävarauksen aina etukäteen, sillä muuten saatatte jäädä ihan vaan arkipäivänkin ilman pöytää. Alkuruoat ravintolassa maksavat 7-10€, pääruoat 10-16€ ja jälkiruoat 6€. Lisätietoa voitte katsoa ravintolan nettisivuilta ja pöytävarauksen voitte tehdä alla olevasta painikkeesta:

Varaa Pöytä - Kaks Kokka

Tallinnan Ravintola Kaks Kokka (4)

Kaks Kokka aukioloajat:
Ma-To 12.00-23.00
Pe-La 12.00-00.00
Su 13.00-22.00

Lisää kuvia:
Ravintola Kaks Kokkan sijainnin löydätte sivun alaosassa olevasta Tallinnan kartasta.

2 Kommenttia

  1. Toivotamme Kaks kokalle menestystä ja pitkää ikää. Tyytyväisin kiitoksin illallisesta 28.6.2016 Ritva ja Juhani ystävineen

  2. Keliaakikolle loistava valinta! Heti alkuun kolme gluteenitonta mini-minivuokaleipämuottiin leivottua leipää (plussat vielä siemenettömyydestä, näin pähkinä- ja siemenallergiselta). Listasta kerrottiin heti, mitä muutoksia gluteenittomuus aiheuttaa tai jos mahdoton. Kuha-annos oli aivan loistava. Jälkkäristä ensin ilmoitettiin, että jätetään keksinmurut pois, mutta pöytään ruodussa annoksessa nekin oli onnistuttu korvaamaan gluteenittomilla. Palvelu todella hyvää ja miljööstä aisti heti, että täällä ruoka ja sen maut ykkösenä. Varmasti seuraavallakin matkalla mukana ruokapaikoissa!

    riitta.haapaniemi@kolumbus.fi'

Kommenttisi

Sähköpostiosoite (ei julkaista)