Tallinnan Sadama Turg_0665

Sadama Turg

0 Kommenttia / 01/06/2018

Tallinnan Sadama Turg eli suomeksi Sataman Tori on varmasti tuttu paikka monille Tallinnan reissaajille, sillä Sadama Turg sijaitsee Tallinnan A-Terminaalin välittömässä läheisyydessä, jota käyttävät Eckerö Linen ja Viking Linen laivat. Ihan ensi alkuun on pakko todeta, että nimestään huolimatta Sadama Turg eli Sataman Tori ei ole tori.

The Baltic Guide-lehti kutsui joskus Sadama Turgia kauppahalliksi ja totesi sen olevan verrattavissa Helsingin Hakaniemen halliin. Kummassakin paikassa käyneenä joudumme olemaan asiasta eri mieltä, sillä Sadama Turg on semmoinen kauppahallin ja myymälän risteytys. Hallista saa paljon erilaisia tuotteita lihoista ja juustoista aina alkoholiin, suklaaseen ja käsitöihin saakka, mutta henkilökohtaisesti olemme sitä mieltä, että Sataman Tori ei ole yksi niistä Tallinnan ostospaikoista joissa on ehdottomasti pakko käydä.

Esimerkiksi lihojen hinnat eivät eroa kamalasti paikallisten ruokakauppojen hinnoista, mutta monista muista tuotteista joutuu kyllä maksamaan tuolla korkeamman hinnan kuin ruokakaupoissa. Sadama Turgia kannattaa suosia, jos ette halua kanniskella lihoja, juustoja ja muita maitotuotteita kaupungilla, sillä ne voitte noutaa tuolta juuri ennen laivaan astumista. Sadama Turg on myös ihan näppärä paikka viime hetken tuliaisostoksiin, mutta me emme välttämättä lähtisi tuonne shoppailemaan. Tallinnasta kun löytyy ihan oikeitakin toreja, kuten esimerkiksi Keskturg. Lisätietoa Sadama Turgista voitte käydä katsomassa paikan nettisivuilta. Sadama Turg on avoinna maanantaista sunnuntaihin kello 09.00-20.00.

Sadama Turgin sijainti Tallinnan kartalla:

Kommenttisi

Sähköpostiosoite (ei julkaista)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.