Tallinnan Ravintola Texas Honky Tonk & Cantina 3036

Texas Honky Tonk & Cantina

1 Kommentoi / 26/11/2016

Tallinnan vanhankaupungin Pikk-kadulla sijaitseva ravintola Texas Honky Tonk & Cantina on pian jo kahden vuosikymmenen ajan tarjonnut herkullista texmex-ruokaa, hyviä drinkkejä, ystävällistä palvelua sekä rentoa tunnelmaa. Paikka on aina kuulunut myös meidän Ravintolalistallemme, sillä vaikka se ei ehkä millään mittarilla ole kaupungin paras ravintola, niin kerta toisensa jälkeen sitä on itsensä kuitenkin Texasista löytänyt. Varsinkin rentoon illanviettoon tämä paikka sopii kuin nakutettu, sillä täällä ei pukeutumiskoodista tai valkoisista pöytäliinoista tarvitse stressata.

Tallinnan Ravintola Texas Honky Tonk & Cantina 3028

Ruokalistalta löytyy kattava valikoima nachoja, kanansiipiä, pihvejä, fajitaksia sekä paljon muuta. Texas on myös hyvä valinta silloin jos porukassa sattuu olemaan esimerkiksi pihvinystäviä, kasvissyöjiä sekä gluteenitonta ruokavaliota noudattavia, sillä täältä löytyy jokaiselle jotakin syötävää. Lisäksi ravintola tarjoaa erinomaisia margarita drinkkejä sekä melkoisen laajan valikoiman erilaisia tequila laatuja. Tämä paikka on muuten myös Tallinnassa asuvien jenkkien suosiossa, joten täällä taidetaan päästä aika lähelle autenttista kokemusta.  🙂
Tallinnan Ravintola Texas Honky Tonk & Cantina 3031

Alkuruokien hinnat ovat 5-10€, keitot 5-8€, salaatit 5-10€, pääruoat 8-30€ ja jälkkärit 5-6€. Menuun voitte tutustua tarkemmin Texasin nettisivuilla. Loppuun täytyy vielä vähän kehua paikan palvelutasoa, sillä rennon ystävälliset tarjoilijat tuovat tähän paikkaan vielä oman mausteensa (kts. tekstin pääkuva 😀 ).

Ravintolan aukioloajat:
Ma-Su 12.00-24.00 (joskus myöhempään)
Texas Honky Tonk & Cantinan sijainti Tallinnan kartalla:

Yksi Kommentti

  1. Todella miellyttävää palvelua ja ehkä parasta texmex/americana ruokaa mitä olen näillä leveysasteilla syönyt.
    Ei mitään Santa Maria- meinikiä, vaan alusta loppuun itsetehtyä. Suosittelen lämpimästi.

Kommenttisi

Sähköpostiosoite (ei julkaista)