Viron Kansallisooppera Tallinnassa (2)

Viron Kansallisooppera Estonian Kulissientakainen Kierros

0 Kommenttia / 27/02/2018

Tallinnan keskustassa sijaitsevaan Viron Kansallisooppera Estoniaan pääsee tutustumiskierrokselle myös ilman ryhmävarauksia, sillä Estoniaan järjestetään lähes jokaisen viikon lauantaina englanninkielinen kierros, joka starttaa klo. 17. 30. Kannattaa kuitenkin huomioida, että kierrokselle mahtuu 10-30 ihmistä, joten liput kannattaa varata ajoissa. Toisaalta kohtuullisen pieni ryhmäkoko varmistaa sen, että kierrosta on helppo seurata ja oppaalta voi tarvittaessa kysäistä lisäkysymyksiä.Viron Kansallisooppera Tallinnassa (1)
Kierroksesta ei kamalasti löydy tietoa suomeksi, mutta näin VisitEstonia-sivustolla kerrotaan Kansallisoopperan kierroksesta: ”Tunnin pituista esitystä edeltävän kierroksen aikana saat mahdollisuuden tutustua kauniiseen, historialliseen rakennukseen ja nähdä, mitä talossa tapahtuu ennen esiripun nousemista. Jokainen kierros on ainutlaatuinen, aivan kuten joka ilta vaihtuva esityskin. Ehkä pääset kävelemään lavan taakse, käymään jossakin työhuoneista tai kohtaamaan matkallasi laulajia tai tanssijoita. Saat myös kattavat tiedot muun muassa ooppera- ja balettiesityksistä sekä talon arkkitehtuurista ja arkkitehdeistä, jotka ovat suomalaista syntyperää.”  Joten, jos haluatte yhdistää oopperan ja tutustumiskäynnin itse rakennukseen, niin sekin onnistuu.
Viron Kansallisooppera Tallinnassa (2)
Täyshintainen lippu maksaa 8€ ja alennuslippu (eläkeläiset ja opiskelijat) 5€. Lippuja voitte ostaa Piletimaailmaasta. Lisätietoa kierroksesta voi kysyä puhelimitse Kansallisooppera Estonian asiakaspalvelusta, puh. +372 683 1210 / mail. tours@opera.ee.
Viron Kansallisooppera Estonian sijainti Tallinnan kartalla:

Kommenttisi

Sähköpostiosoite (ei julkaista)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.