Baltic Hotel Imperial sijaitsee Tallinnan vanhassakaupungissa rakennuksessa, jossa on toiminut hotelli jo lähes 100 vuoden ajan. Baltic Hotel Imperial avasi ovensa remontin jälkeen vuonna 2003 ja luokittelee itsensä neljän tähden hotelliksi. Meidän kokemuksemme paikasta ei valitettavasti ollut millään mittarilla neljän tähden arvoinen, sillä vaikka itse huone oli ihan siisti, niin kaikki muut palvelun osa-alueet olivat melko luokattomia. Huoneessa oli käytännössä mahdotonta nukkua koko yönä, sillä huoneissa ei ole ilmastointia ja tämän vuoksi niissä tulee yöllä melko tukalat oltavat.

Lisäksi naapurihuoneista ja ilmanvaihtohormeista kantautuneet keskustelun äänet ja musiikki pitivät meidät hereillä läpi yön ja lisäksi työvuorossa olleen yöportieerin asennoituminen työhönsä oli harvinaisen surkeaa. Kaveri tuntui olevan enemmän kiinnostunut Facebookissa hengaillusta kuin työstään, sillä hän ei ollut selvästikään kovinkaan halukas nousemaan pöytänsä takaa ja tekemään asioille mitään. Koko yönä nukuimme pätkissä ehkä muutaman tunnin, joten aamulla olo ei ollut mitenkään erityisen virkeä. Olemme viime vuosina yöpyneet useissa hotelleissa niin Tallinnassa kuin myös muualla Virossa ja tämä oli ehdottomasti pohjanoteeraus.

Baltic Hotel Imperial Tallinna (3)Myöskään aamupala ei varsinaisesti täyttänyt neljän tähden hotellin kriteerejä, sillä monet asiat olivat koko ajan loppu ja lisäksi aamupalaa ei voi edes hyvällä tahdolla kuvailla monipuoliseksi. Kahvia oli tarjolla termoksesta (ensimmäinen Tallinnan hotelli, jossa olemme törmänneet tähän) ja ainoat oikeasti tuoreet asiat olivat hedelmät, joita oli tarjolla niin vähän että ne loppuivat heti kättelyssä.

Lyhyt Oppimäärä Tallinnaa keskittyy yleensä kirjoittamaan Tallinnan positiivisista asioista ja hyvistä puolista, mutta Baltic Hotel Imperial tarjosi semmoisen rimanalituksen, että koemme velvollisuudeksemme jakaa tämän lukijoidemme kanssa. Jos hakusessa on laadukas hotelli Tallinnasta, niin semmoinen varmasti löytyy meidän aiemmin arvostelemiemme hotellien joukosta.

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän