Cafe Josephine on sulkenut ovensa.


Cafe Josephinea voi kutsua herkkusuiden taivaaksi, sillä tästä Tallinnan vanhankaupungin Vene-kadulla sijaitsevasta kahvilasta löytyy herkkuja jokaiseen makuun. Vitriinistä löytyy laaja valikoima erilaisia kakkuja sekä käsintehtyä suklaata, ja kyytipojaksi voi valita erikoiskahveja tai erilaisia suklaajuomia. Jos haluattekin vetää oikein kunnollisen makean yliannostuksen, niin täällä se hoituu melkeinpä itsestään. 😀 Kahvilasta saa myös ruokaa, mutta tämä kahvila on kyllä parhaimmillaan jälkkäri- ja kahvittelupaikkana.

Cafe Josephine Tallinna (2)

Josephinen muuten omistaa sama taho, joka pyörittää Mestaripihan Chocolaterie de Pierreä. Aivan kuten Pierre niin myös Josephine on sisustettu hyvin omintakeisella tyylillä, mutta tässä paikassa kaikki huonekalut ja koristeet eivät sentään ole eriparia. 🙂 Kahvilasta on onnistuttu luomaan mukavan tunnelmallinen ja varsinkin pimeinä syys- ja talvi-iltoina se oikein kutsuu luokseen lämmittelemään ja nauttimaan herkkuvitriinin antimista.

Cafe Josephine Tallinna (5)

Kakut eivät ole sieltä edullisimmasta päästä, sillä kakkupalan hinnat liikkuvat viiden ja seitsemän euron välillä, mutta ovathan ne nyt herkullisia! Kahvien hintahaarukka taas on 1-7 euroa ja suklaajuomien 4-7.5 euroa. Lisätietoa voitte katsoa Cafe Josephinen nettisivuilta.Cafe Josephine Tallinna (3)

Cafe Josephinen aukioloajat:
Ma-Su 08.00-23.00
Lue lisää: Tallinnan Kahvilat

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän