Cafe Truffe sijaitsee Tartossa raatihuoneentorin laidalla ja on varmasti yksi kaupungin parhaista ravintoloista. Jokunen vuosi sitten Truffe löytyi Viron 50 Parhaan Ravintolan listalta, ja vaikka se ei parille viimeisimmälle listalle olekaan yltänyt, niin kyseessä on ehdottomasti laadukas paikka. Ravintola on tyylikkäästi sisustettu ja palvelu on ystävällistä.

Cafe Truffe Tartto (1)

Tällä kertaa listalta valikoitui muun muassa risottoa, keittoa sekä sinisimpukoita. Annokset olivatkin herkullisia, mutta sinisimpukoista jouduimme huomauttamaan tarjoilijaa, sillä osa niistä oli jäänyt kokonaan kiinni ja olisi näin ollen pitänyt poimia pois jo keittiön puolella. Tarjoilijan reaktio tähän oli kuitenkin erittäin ammattimainen, sillä hän kiikutti lautasen suoraan keittiöön ja hetken päästä palasi kokin esittämien pahoittelujen kera. Lisäksi saimme pienen alennuksen laskun loppusummasta. Juuri tällä tavalla jokaisen ravintolan pitäisi toimia!

Cafe Truffe Tartto (3)

Cafe Truffessä kannattaa Tarton reissulla piipahtaa, sillä se on varmasti lähialueen parhaita ravintoloita, mutta sen menusta löytyvät annokset eivät kuitenkaan ole mitenkään hinnalla pilattuja. Alkuruoat maksavat 5-11 euroa, salaatit 7-8 euroa, pääruoat 7-19 euroa ja jälkiruoat 2-6 euroa. Lisätietoa voitte katsoa ravintolan nettisivuilta.

Cafe Truffe Tartto (4)

Ravintolan aukioloajat:
Ma-To 11.00-23.00
Pe-La 11.00-01.00
Su 11.00-22.00
Lue lisää: Muuta Mielenkiintoista Tartossa
Cafe Truffen sijainti Tarton kartalla:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän