Comfort Hotel LT sijaitsee noin kahden kilometrin kävelymatkan päässä Vilnan vanhastakaupungista ja ainakin meidän visiitin perusteella tämä paikka on Vilnan vierailulla oikein hyvä valinta tukikohdaksi. Hotellihuoneet ovat hieman rock and roll-henkisiä, mutta ainakaan meidän huoneemme ei ollut mikään överi, vaan kaikin puolin siisti ja viihtyisä. Hotellihuone ei tarjonnut mitään ihmeempää ylimääräistä hömpötystä, vaan sieltä löytyi kaikki se mitä onnistuneeseen hotellivisiittiin tarvitaan. Kylpyhuoneen katon rajassa oleva teksti “Here is no half singing in the shower – you are either a rock star or an opera diva” nosti kyllä hymyn naamalle, mutta päätimme kuitenkin tällä(kin) kertaa jättää suihkussa laulamisen muille. 🙂

Hotellin alakerran aulabaari ja ravintola olivat oikein toimivia kokonaisuuksia, ja vielä kun ravintolasta sai herkullista ruokaa hyvin huokeaan hintaan, niin voi tätä sanoa hyvinkin onnistuneeksi hotellin ravintolaksi. Myös aamiainen tarjoiltiin tässä samaisessa paikassa ja sekin oli oikein hyvää tasoa.

Nopean yhden yön piipahduksen perusteella tähän hotelliin voisi oikein mielellään palata myös seuraavalla Vilnan reissulla, sillä Comfort Hotel LT ei missään nimessä ole hinnalla pilattu, mutta samalla se tarjoaa erinomaisen hyvää vastinetta rahalle.

Varaa Huone
– Booking.com

Comfort Hotel LT:n sijainti Vilnan kartalla:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän