Tallinnan Viru Hotellin yhteydessä (tosin erillisessä rakennuksessa) toimiva “Solo by Sokos Hotels”-ketjun Estoria Hotelli on erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat Tallinnan matkallaan nauttia rauhasta ja kiireettömästä olemisesta. Estoriassa on tullut sen avaamisen jälkeen käytyä useamman kerran ja joka kerta tuolla on saanut olla aivan omassa rauhassa. Mistään tylsän harmaasta business-hotellista ei kuitenkaan ole kyse, sillä Estoriasta löytyy väriä ja yksityiskohtia vaikka muille jakaa.
Hotellin tiloihin kuljetaan ylikulkusiltaa pitkin ja ovet aukeavat ainoastaan avainkorttia näyttämällä, joten Estorian aulassa voi halutessaan nauttia kupin kahvia ja vaikka lukaista päivän lehdet. Jokaisesta kerroksesta löytyy yhteiset oleskelutilat, joista löytyy päivän lehdet, erikoiskahvikone, vesipulloja sekä pientä purtavaa (keksejä, kuivattuja hedelmiä ja pähkinöitä). Kaikki nämä kuuluvat huoneen hintaan, joten niitä voi vapaasti hyödyntää.

Sokos Hotellin nettisivujen mukaan Solo-hotellit ovat persoonallisia hotelleja, joilla on ainutlaatuisia tarinoita kerrottavanaan ja tämä näkyy myös Estoriassa, jossa tarinoita kerrotaan Virosta. Tarinoissa mennään muun muassa Tallinnan Lentosatamaan sekä Rakveren Poliisimuseoon, ja tarinoita tuodaan esille huoneiden seinille ripustetuin kuvin ja tekstipätkiin. Idea on ehdottomasti hauska, mutta Estorian kanssa on ollut aina vähän semmoinen fiilis että tämän teemalla leikkimisen olisi voinut viedä huoneen sisutuksessa hieman pidemmällekin.

Hotellihuoneet ovat  mukavan pirteitä värikkäine lakanoineen ja kylpytakkeineen ja myös sängyt ovat juuri sopivat pehmeät. 🙂 Yleensä minibaarit eivät meitä kamalasti kiinnosta, mutta Estorian huoneesta löytyy hieman perinteisestä poikkeava minibaari, sillä hotellin teeman mukaisesti siihen oli valittu useita paikallisia tuotteita.

Hotellin respa, sisäänkäynti ja aamiaistilat sijaitsevat Viru Hotellin tiloissa. Monipuolinen aamiainen tarjoillaan viihtyisässä Merineitsi ravintolassa ja myös paikan henkilökunta on ystävällistä. Kaiken kaikkiaan visiittimme Estoriaan ovat olleet positiivisa kokemuksia, ja paikkaa voikin suositella niille, jotka ovat valmiita maksamaan lisämukavuuksista hieman ekstraa. Lisätietoa voitte käydä katsomassa Sokos Hotel Estorian nettisivuilta.  Huoneen voitte varata kätevästi alla olevien painikkeiden kautta:

VARAA HUONE
Estoria Hotelli merkittynä Tallinnan karttaan:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän