Polttarit tai yritystilaisuus Tallinnassa ja jollain pitäisi päästä kätevästi, mutta samalla tyylikkäästi, kulkemaan paikasta toiseen? Tai haluaisiko polttarisankari kenties kulkea Tallinnasta Tarttoon yksityiskuljetuksella samalla biletyksestä nauttien? Limusiinit ovat jo aika nähtyjä, joten jotain uutta olisi kiva kokeilla. Miten olisi jopa 49 henkilöä (29 istumapaikkaa + 20 seisomapaikkaa) vetävä Globuss, josta löytyy tilavat istumapaikat ja sohvaryhmät koko porukalle.

Meidän ryhmän keskuudessa bussi sai hyvin nopeasti liikanimen ‘partybus’! 😀 Tämä tummansävyinen täysmittainen linja-auto (pituus 13,5m ja leveys 2,55m) pitää sisällään asiakkaan toiveista riippuen yksityisen yökerhon, kokouskeskuksen tai vaikkapa jääkiekon MM-kisojen kisastudion. Globussin Instagram-tililtä löytyvien kuvien perusteella täällä on näköjään pidetty jopa lasten syntymäpäiviä! 😀

Tanssilattia Tallinna 2402

Meidän reissumme painottui  enemmän  ‘partybus’-meininkeihin, jossa pääosassa olivat Globussin keskelle sijoitettu tanssilattia laservaloineen ja savukoneineen. Musiikkivalinnat saimme luonnollisesti tehdä itse ja bussin kattoon upotetut 12 laadukasta kaiutinta pitivät huolen siitä, että desibelit saatiin nostettua kattoon. Bussissa on mahdollista myös laulaa karaokea, sillä varustukseen kuuluu mikrofoni sekä eripuolille bussia upotetut näytöt. Eli tilat muuntautuvat hyvin monipuoliseen käyttöön.

Bussin tilavasta jääkaapista löytyy erilaista juotavaa oluesta, siideristä ja lonkerosta erilaisiin drinkkiaineksiin. Bussiin ei saa tuoda omia juomia, vaan kaikki matkalla nautittavat juomat tulee tilata heidän kauttaan. Tämä sinänsä on ihan ymmärrettävää. Tässä kohtaa moni varmasti miettii jo, että mitähän tämä lysti sitten mahtaa kustantaa. Mitään fiksattua hintaa tälle ei ole, sillä hinta tietenkin riippuu myös hieman siitä, että mihin bussilla ajetaan ja kuinka pitkäksi aikaa se vuokrataan. Esimerkkihintana voi kuitenkin sanoa, että kolmen tunnin vuokra Tallinnan alueella maksaa 450€. Tähän hintaan sisältyy koko bussi yksityiskäyttöön, kuljettaja sekä tarjoilija. Globussin varustukseen kuuluu tietenkin myös WC ja langaton netti.

Jääkaappi Bussi Tallinna 9219

Kokonaisuutena Globuss onnistui tekemään meihin vaikutuksen ja vaikka meidän ei tästä tutustumiskäynnistä tarvinnutkaan maksaa, niin kyllä mieleen jäi ehdottomasti ajatus siitä, että joku kerta täytyy vuokrata tämä bussi omaan käyttöön vielä hieman isommalla porukalla, niin päästään oikein kunnolla fiilistelemään liikkuvan yksityisklubin tunnelmaa! Erityiskiitokset täytyy antaa bussin palveluista vastaavalle Karmelalle, joka ystävällisellä olemuksellaan ja hyvällä palveluasenteellaan teki meidän matkastamme hyvin viihtyisän. 🙂 Lisätietoa Globussista voitte katsoa heidän suomenkielisiltä nettisivuiltaan. Ohessa myös meidän tekemä lyhyt fiilistelyvideo bussimatkastamme:

Globussilla on muuten toinenkin bussi, joka on vielä enemmän räätälöity kokouskäyttöön. Alla muutama kuva siitä. Tätä bussia emme itse päässeet näkemään, mutta toisaalta tämä bussi on sisustettu ihan hiljattain, joten mukavuus on varmasti vähintään samaa luokkaa kuin tässä toisessa bussissa.

Lue lisää: Tallinnan Aktiviteetit

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän