GMP Clubhotel sijaitsee Pühajärven rannalla muutaman kilometrin päässä Viron talvipääkaupunki Otepään keskustasta ja noin 43 kilometrin päässä Tartosta. Tämä huoneistohotelli on oiva vaihtoehto niille, jotka haluavat hieman enemmän tilaa sekä mahdollisuuden ruoanlaittoon. Tosin ei GMP:stä mitään Master Chef-varusteita löydy (mm. uuniastioita ei ole), mutta kyllä niillä ihan kohtuullisesti pärjää. Paikka sopii hyvin myös talviurheilua harrastaville, sillä välineet voi jättää kellarikerroksessa sijaitsevaan varastoon ja märät vaatteet saa kuivumaan huoneiston eteisestä löytyvään kuivauskaappiin. GMP Clubhotellin palvelut sen sijaan ovat melko rajalliset, sillä rakennuksen ylimmän kerroksen saunan, alakerran ravintola Pühajärveen sekä vastaanoton takana sijaitsevaan kuntosalin lisäksi tästä huoneistohotellista ei juuri muuta löydy. Palvelu oli kutenkin läpi vierailumme hyvin ystävällistä, joten siitä pisteet hotellin henkilökunnalle. Ravintola ei ole mikä tahansa hotellin yhteydessä toimiva ruokala, sillä se on jo useampana vuotena peräkkäin löytynyt Viron parhaiden ravintoloiden listalta.  Lisää ravintolasta voitte lukea aihetta käsittelevästä tekstistämme.

Asunnon Olohuone ja Keittiö Viro 9491

Majoituimme neljä yötä GMP Clubhotellin saunallisessa sviitissä, jossa oli erillinen makuu- ja olohuone. Meille olisi muuten riittänyt pienempikin asunto, mutta koska meillä oli koira mukana, niin päädyimme tähän vaihtoehtoon. Moniin paikkoihin ei koiria saa tuoda, mutta tässä hotellissa se onnistuu lisämaksua vastaan. Näiden ns. sviittien sijainti on kyllä hieman erikoinen, sillä ne ovat heti vastaanoton sekä kuntosalin vieressä, joten salin äänet kantautuvat huoneisiin. Suosittelemmekin mielummin ottamaan huoneiston ilman saunaa, sillä kaikki muut asunnot sijaitsevat hotellin tornissa, josta kaiken lisäksi aukeavat paremmat näkymät kuin alakerrasta.

Asunnon Makuuhuone Viro 9491

Asunnot ovat modernit ja siistit, mutta jollakin tapaa hieman hengettömät. Kauneus on tietenkin katsojan silmissä, mutta meihin huoneisto ei tehnyt erityisempää vaikutusta. Sen sijaan asunnot sängyt olivat kerrassaan fantastiset ja lakanat olivat niin mukavat, että teki melkein mieli ottaa ne mukaan! Mukavana pienenä yllärinä jääkaapista löytyi saapumisiltana muutama pullo vettä, olutta ja siideriä, jotka kuuluivat huoneen hintaan. Kolmen tunnin automatkan jälkeen oli mukavaa rojahtaa huoneiston sohvalle ja nautiskella viileästä virvokkeesta. 🙂 GMP Clubhotellin nettiyhteydessä sen sijaan ei ollut kamalasti hurraamista.

Jos kokonaisuutta katsotaan, niin visiitti GMP Clubhoteliin oli onnistunut ja siitä jäi ihan positiivinen fiilis. Lähietäisyydeltä löytyy ulkoilureittien ja uimarannan lisäksi Pühajärve Spa & Puhkekeskus, josta löytyy muun muassa uima-allas, kauneushoitola ja pubi. Kokemuksemme perusteella voi todeta, että tänne on mukava tulla viettämään kiireetöntä ulkoiluun ja rentoutumiseen keskittyvää lomaa. Jos loman aikana tulee yhtäkkiä pakottava tarve päästä kaupunkiin, niin Tartoon pääsee autolla reilussa puolessa tunnissa. Pühajärven ja Otepään alue on ehdottomasti parhaimmillaan kesällä ja talvella kun sääolosuhteet ovat kohdallaan. Lisätietoa hotellista voitte katsoa sen nettisivuilta. Mikäli olette suuntaamassa Etelä-Viroon ja haluatte yöpyä GMP Clubhotelissa, niin varauksen tekeminen onnistuu tästä:

VARAA HUONE
GMP Clubhotelin sijainti Viron kartalla:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän