Tallinnassa ja Virossa monet asiat ovat edelleen Suomen hintoja edullisemmat, ja yksi näistä on hammaslääkärissä käyminen. Virossa tehdyistä paikkaushoidoista saa vielä KELA-korvausta n. 50% hinnasta, joten ei ole mikään ihme että monet suomalaiset hoidattavat hampaansa lahden toisella puolen.

Yksi Tallinnan kenties parhaista hammaslääkäriasemista on Swissotellin viereisessä kaksoistornissa toimiva Klinikka 32. Hammasklinikan tilat ovat modernit ja siistit, ja isona plussana vielä mainittakoon että henkilökunta puhuu suomea. Klinikka tarjoaa erilaisia hammashoitoja tavallisista hammaslääkäripalveluista ja oikomishoidoista hammasimplantteihin ja suukirurgiaan. Me kävimme hiljattain kokeilemassa Hammaste Spa-hoitoa Klinikka 32:ssa, ja kokemusta voi varmaankin kuvailla niin miellyttäväksi kuin hammaslääkärikäynti nyt yleensä voi olla. 😉 Tuon hammashoidon saa muuten Tallinkin Club One-kortilla hintaan 85€, ja hoidon jälkeen suu on niin raikas, että olo on kuin Mynthon-mainoksessa konsanaan. Club One-asiakkaat saavat myös tarjoushinnat hampaiden tarkastuksesta (23€) sekä hampaiden valkaisusta (200€).

Hammaslääkäri Tallinna (2)

Tallinnasta toki löytyy paljon muitakin hammaslääkäripalveluja tarjoavia yrityksiä, mutta ainakin meidän käyntimme perusteella Klinikka 32 on ihan varteenotettava vaihtoehto, mikäli haluatte modernit tilat sekä ystävällistä palvelua suomeksi. Lisätietoa Klinikka 32:sta löydätte heidän suomenkielisiltä nettisivuiltaan.

Klinikka 32 sijainti Tallinnan kartalla:

5 KOMMENTIT

 1. Joku mainitsi CityMed-klinikan. Varoitan vakavasti. Lukekaa CityMedistä Facebook-sivulta. Surkeaa toimintaa, kokemusta on. Menetin kruunun hinnan, koska se pohjistettiin kehnosti ja irtosi. Ko. lääkäri laittoi kiireesti hosuen kruunun uudelleen. Irtosi 4,5 tunnin kuluttua. Johtaja katosi, kun tein edullisen korvausehdotuksen, eikä enää vastannut viesteihin. Ehkä kykenevät tekemään perustyötä, mutta vaativammat työt eivät onnistuvat.

  Googlettakaa seuraavaa niin tiedätter; Meeme Möttus, Mehis Möttus, Hymyklinnikka. CityMed-Klinikan ongelma on, että sen toinen omistaja on johtava lääkäri ja juuri hänen työnsä tuppaavat epäonnistumaan. On oletettavaa, että vakavasti ammattiinsa suhtautuivat hammaslääkärit kaikkoavat ko. klinikalta, kun eivät voi sanoa johtajalle, että työn laatu ei ole kunnolinen. eikä minkäänlainen takuu toimi. Täysin epäeettistä toimintaa.
  Valitkaa itse ja vastatkaa seurauksista. Pitäkää huolta hampaistanne sekä rahoistanne. Halvalle ei hyvää saa pätee myös Tallinnassa.

 2. Juu

  Eivät suostuneet antamaan hintoja olisi ensin pitäny ottaa ja varata ajan ja kuvauksen 32e ja 30e = 62euroa
  sitten antavat arvion hinnoista??

 3. Kysyisin mitä maksaa etuhampaan kiinnitys lasikuitusillalla. Sitten konsultointi parenmasta vaihtoehdosta. Olen tallinnassa 25.8 n klo 13 ja olisi aikaa n.2 tuntia.
  (Hammas on
  saisinko jotain arviota hinnasta?
  )

  • Terve,

   Me emme tarjoa hammaslääkäripalveluita, joten emme tämän asian kanssa osaa auttaa. Hinta-arviota kannattaa kysyä esimerkiksi Klinikka 32:sta. 🙂

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän