Hotelli Braavo edustaa ehdottomasti enemmän Tallinnan budjettihotelliosastoa, joten mitään ihmeellisyyksiä emme tältä hotellilta etukäteen odottaneet. Tallinnan vanhankaupungin reunalla sijaitsevan Braavon yhteydessä sijaitsee Tallinnan suurin kuntokeskus Reval Sport, jossa on kuntosalin lisäksi pieni vesipuisto, josta löytyy pari kappaletta erilaisia saunoja sekä muutama allas. Hotellin asiakkaat pääsevät käyttämään vesipuistoa ilmaiseksi kello 06.00-10.00, mutta muina aikoina tuonne täytyy ostaa erikseen pääsylippu.

Hotellilla ei varsinaisesti ole omaa vastaanottoa, vaan sisäänkirjautuminen hoidetaan Reval Sportin tiskillä. Kaiken kaikkiaan Tallinnan Hotel Braavo tarjoaa melko riisutun paketin, mutta toisaalta ei tätä paikkaa ole kyllä hinnallakaan pilattu. Huoneet ja hotellin käytävät ovat melkoisia väriläiskiä, sillä harvemmin sitä on missään nähnyt tämmöisiä värivalintoja. Käytävältä löytyy iso graffiti ja huoneiden sisustuksessa on käytetty keltaista, vihreää ja oranssia, jotka eivät ainakaan allekirjoittaneille olisi niitä ensimmäisiä värejä, joilla mitään tilaa lähtisi sisustamaan. Hillityin osa huonetta oli ehdottomasti kylpyhuone, jossa sisustusväriksi oli valittu musta. Valoisia vuodenaikoja ajatellen ainakin huoneessa 216 oli pienoinen ongelma ikkunoiden kanssa, sillä korkeassa huoneessa on katonrajassa ikkuna, johon ei pääse käsiksi oikein millään. Tämä siis käytännössä tarkoittaa sitä, että vaikka vetäisi sängyn vieressä olevan ikkunan verhot kiinni, niin tuolta ylhäältä valo pääsee iloisesti huoneeseen.

Pari yötä Hotel Braavossa kuitenkin nukkui ihan kohtuullisen hyvin, vaikka viereisistä huoneista ja käytävältä kuuluneet äänet kantautuivatkin hotellihuoneeseen kohtuullisen selvästi. Sänky oli ihan ok ja muutenkin huoneesta löytyi kaikki tarpeellinen televisioineen ja jääkaappeineen. Huoneen hintaan kuului myös aamiainen, mutta tämä oli valikoimaltaan kyllä ehdottomasti kapein aamiainen mitä ollaan Tallinnassa nähty. Sai siitä kuitenkin jotain syödäkseen.

Ei Hotelli Braavosta tämän visiitin perusteella tullut meidän uutta vakkaripaikkaa Tallinnaan, mutta ei tässä mitään suurempaa vikaakaan ollut. Kyllä sitä ehkä kuitenkin jatkossakin yöpyy mielummin vaikka Tallink Express Hotellissa.

VARAA HUONE

Lue lisää: Tallinnan Hotellit
Hotelli Braavo merkittynä Tallinnan karttaan:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän