Tammikuun viimeisenä viikonloppuna amerikkalaisbändi Imagine Dragons kävi konsertoimassa Tallinnan Saku Suurhallissa, jonne myös me suuntasimme. Olimme hankkineet liput kentän etuosan fanialueelle, jossa oli mukavan väljää ja sieltä näki mainiosti lavalle. Tosin pienenä yllätyksenä tuli se, ettei kentän etuosaan saanut mennä juomien kanssa, sillä muissa osissa hallia tämä oli ihan ok. Lieneekö taustalla huoli siitä, että joku saattaisi heittää juomat lavalle.

Imagine Dragons Tallinna (1)Imagine Dragonsin lämppärinä toimi australialais-brittiläinen Sunset Sons, joka soitti ihan hyvää indie rockia, mutta eivät biisit niin kovasti kolahtaneet että niitä olisi keikan jälkeen tullut kuunneltua. Paikalle oli kuitenkin saavuttu Imagine Dragonsin takia, joka vetikin hyvän mutta hieman yllätyksettömän keikan. Konsertin aikana kuultiin bändin suurimpia hittejä kuten esimeriksi Radioactive, Demons, On Top Of The World ja Warriors, mutta lavaesiintyminen jäi jollain tavalla hieman vaisuksi. Laulaja Dan Reynolds kyllä otti yleisöä mukaan biiseihin ja basisti Ben McKee oli koko keikan ajan yhtä hymyä, mutta illasta vaan ei muodostunut hirveän ikimuistoista. Parhaiten mieleen jäi bändin monissa biiseissä esiintyvä voimakas rummutus, joka muutaman kappaleen yhteydessä loi hyvin voimakkaan ja mahtipontisen tunnelman koko areenaan.

Imagine Dragons Tallinna (4)

Konsertin oudoin episodi taas oli kitaristi Daniel Wayne Sermonin vetämä kitarasoolo, joka oli todella kummallinen. Melko monella keikalla sitä on elämän varrella tullut jo käytyä ja parhaimmillaan kitarasoolot herättävät suurta kunnioitusta kitaristia kohtaan, mutta tuon rämpytyksen kanssa reaktio oli täysin päinvastainen.

Imagine Dragons Tallinna (2)

Jos tämän keikan perusteella pitäisi kysyä itseltään, että menisimmekö uudestaan katsomaan Imagine Dragonsia, niin todennäköisesti ei. Bändin musiikkia tulee varmasti kuunneltua myös jatkossa, mutta eiköhän tämä ollut tässä. Loppuun on vielä pakko mainita, että saamamme vihjeen mukaan bändin pojat yöpyivät aivan Tallinnan ydinkeskustassa sijaitsevassa Nordic Hotel Forumissa. 🙂Imagine Dragons Tallinna (5)

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän