Monia kesälomareissua Tallinnaan ja muualle Viroon suunnittelevia varmasti kiinnostaa, että miten juhannus vaikuttaa kauppojen, ostoskeskusten, ravintoloiden, ym. aukioloaikoihin. Virossa juhannus osuu tänä vuonna samalle viikonlopulle kuin Suomessa, sillä Virossa juhannuspäivä on aina 24. kesäkuuta. Tänä vuonna juhannuspäivä osuu sunnuntaille ja lauantaina 23. kesäkuuta Virossa vietetään Voitonpäivää.
Tässä muutamien Tallinnan kauppakeskusten ja museoiden aukioloaikoja juhannuspyhien aikana:

Jokaisella liikkeellä ja ravintolalla on hieman omat aukioloaikansa, mutta juhannuksenakin siis pääsee vaatekaupoille (tosin hieman rajoitetusti) ja ruokakauppaan.

19 KOMMENTIT

  • Moikka,

   silloin suurin osa ravintoloista on normaalisti avoinna, sillä Virossa tuo ei ole vielä juhlapäivä. Osa paikoista toki saattaa olla suljettuna.

  • Moikka Vilja,

   Norde Centrum on auki 23.06, mutta suljettuna 24.06. Yksittäisten kauppojen aukioloajoista emme osaa sen tarkemmin sanoa.

   -Tuomas

 1. Huonosti on ravintoloiden nettisivuilla aukioloaikoja, kun yritin katsella perjantaille 24.6 illallispaikkaa :/ Olisiko jotain satavarmasti auki olevaa raflaa heittää tähän?
  Lauantaina lienee nähtävyydetkin normaalisti auki?

  • Vanhastakaupungista löytyy jotain ravintoloita, jotka ovat auki myös perjantaina 24. päivä. Lauantai on sitten ihan normaali lauantaipäivä. 🙂

  • Moikka,

   melko huonosti ovat auki 24. päivä, sillä se on pyhäpäivä. Jotkut paikat saattavat olla auki.

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän