Tallinnan Kalamajan alueella sijaitseva Kohvik Sesoon on ravintola-kahvila, jossa hyvä ruoka ja edullinen hintataso kohtaavat toisensa trendikkäässä miljöössä. Sesoon ei mielestämme ole Tallinnan paras ravintola eikä välttämättä edes yksi parhaista, mutta hinta-laatusuhde on kyllä kohdallaan. Paikka sijaitsee alueella, jossa ei vielä jokunen vuosi sitten ollut juuri mitään muuta nähtävää kuin Rimin ruokakauppa sekä Balti Jaaman alue.
Sesoon onnistuukin sulautumaan alueen tyyliin melko hyvin, sillä ravintolan sisätilat ovat tehdasmaisen yksinkertaiset eikä sisutuksessa ole kamalasti lähdetty leikittelemään. Kahvila-ravintolan tiloista tulee väkisinkin mieleen vanha tehdashalli, mutta ehkäpä juuri tämä yhdistettynä yksinkertaiseen retrosisutukseen, rentoon ilmapiiriin ja pieniin yksityiskohtiin ovat niitä asioita, jotka tekevät Sesoonista yhden Tallinnan trendipaikoista.
Kohvik Sesoon Tallinna 0029
Ravintolan parasta antia ovat kuitenkin ehdottomasti itse ruoat, sillä vaikka niissä on käytetty suhteellisen yksinkertaisia raaka-aineita, niin eivät ne ole mitään kotiruokaa. Ruoat näyttävät ja maistuvat hyvältä, joten kyseessä voisi luulla olevan kalliimmankin ravintolan. Loppujen lopuksihan kaikkein tärkein asia ravintolassa on hyvä ruoka, ja mikäs sen parempaa kuin se ettei siitä joudu maksamaan itseään kipeäksi. Alkuruoat maksavat 5-6€, keitot 3-4€, pääruoat 7-10€ ja jälkiruoat 2-4€. Lisäksi Sesoonissa on päivittäin vaihtuvat lounastarjoukset, jolloin esim. keiton saa reilulla parilla eurolla. Nämä löytyvät kahvilan Facebook-sivuilta. Muuta lisätietoa Sesoonista voitte katsoa ravintolan nettisivuilta.
Kohvik Sesoon Tallinna 9521
Kohvik Sesoonin sijainti Tallinnan kartalla:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän