Marraskuun kolmantena viikonloppuna järjestetään Tallinnan Saku Suurhallissa järjestyksessään 21. Martin Markkinat (viroksi Mardilaat), joka on Viron suurin käsityötapahtuma ja samalla myös Virolaisen elämäntavan esittelytilaisuus. Markkinoiden sloganin mukaan “Mardilaat on virolaisen käsityön laulujuhla”, joten kyseessä on virolaisittain tärkeästä tapahtumasta.
 
Mardilaatiin osallistuu käsityöläisiä Viron eri kolkista, joten myynnissä ja näytillä on vaikka mitä mielenkiintoista. Jos virolainen käsityö kiinnostaa ja aikataulu antaa periksi, niin Martin Markkinoilla kannattaa piipahtaa. Päivälippu Tallinnan Saku Suurhallin Martin Markkinoille maksaa opiskelijoille ja eläkeläisille 3 euroa, muille 5 euroa ja perhelippu irtoaa 9 eurolla (2 aikuista + lapset). Lisätietoa voitte katsoa tapahtuman nettisivuilta.
Mardilaat on avoinna seuraavasti:
Torstai 16. marraskuuta 12.00-19.00
Perjantaina 17. marraskuuta 10.00-21.00 (klo 18.00-21.00 käsityöyö)
Lauantaina 18. marraskuuta 10.00-19.00
Sunnuntaina 19. marraskuuta 10.00-16.00
Saku Suurhallille pääsee kätevästi Viru Keskuksen takaa lähtevällä bussilla numero 42 tai Balti Jaamasta bussilla numero 43. Pois kyydistä kannattaa hypätä Haabersti pysäkillä. Takaisin päin lähtiessä ylitätte vain tien ja Haaberstin pysäkiltä pääsee takaisin niin Viru Keskukselle kuin myös Balti Jaamaan.
Jos ette tällä kertaa pääse lähtemään Tallinnaan, niin hätä ei ole tämännäköinen, sillä samana viikonloppuna Helsingin Kaapelitehtaalla järjestetään Martin Markkinoiden suomalainen versio.

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän