Meresuu Spa & Hotel on neljän tähden kylpylähotelli, joka sijaitsee Itä-Virossa Narva-Jõesuun kylässä lyhyen kävelymatkan päässä Viron ja Venäjän erottavasta Narva joesta. Hotellilta on matkaa Narvan kaupunkiin noin 15 kilometriä ja Viron pääkaupunki Tallinnaan matkaa kertyy reilut 200 kilometriä. Meresuusta löytyy yli 300 huonetta ja huonemäärässä mitattuna se onkin Baltian suurin wellness-hotelli. Meidän kokemuksemme mukaan hotellissa ei ole mitään kovin erikoista, sillä huoneet ovat jo parhaat päivänsä nähneitä perussiistejä hotellihuoneita, joista ei erityisempiä kiksejä saa edes hakemalla. Kummallinen piirre huoneissa ovat niiden minibaarit, jotka ovat kahta huoneen hintaan kuuluvaa vesipulloa lukuunottamatta tyhjiä. Myöskään palvelusta Meresuu Spa & Hotel ei ansaitse suurempia kehuja, sillä henkilökunta vaikuttaa olevan huonosti tehtäviinsä koulutettuja/perehdytettyjä ja kielitaito rajoittuu lähinnä venäjänkieleen sekä auttavaan vironkieleen.

Meresuu Spa Hotel Narva Joesuu 52

Vaikka hotelli ei olekaan yksi meidän suosikkipaikoistamme, niin ei se läpeensä huono ole. Meresuu Spa & Hotel sijaitsee loistavalla paikalla aivan Narva-Jõesuun hiekkarantojen äärellä ja kylpylähotellin merenpuoleiselta sivulta aukeaa upeat näkymät merelle. Varausta tehdessä kannattaakin pyytää huonetta merenpuolelta, sillä maisemat tarjoavat varmasti vastinetta rahalle. Myös hotellin kylpyläosasto saunoineen, allasbaareineen ja ulkoporealtaineen tarjoaa mukavat puitteet rentoutumiseen, vaikkei se Viron paras kylpylähotelli olekaan.Mikä taas ruokailuun tulee, niin Meresuun aamiainen ei tarjoa mitään ihmeellistä. Muutenkin hotellin ravintolassa kannattaa vierailla ainoastaan mikäli haluatte maksaa hotelliruoasta enemmän kuin mitä Tallinnan huippuravintolat pyytävät annoksistaan. Kylpylähotellin hinnoittelupolitiikka on nimittäin niin järjetöntä, että syömään kannattaa suunnata jonnekin muualle. Heti tien toiselta puolen löytyy Traffic Baar, josta saa ok ruokaa kohtuulliseen hintaan. Lyhyen kävelymatkan päässä sijaitsee myös Noorus Spa, mutta sen ravintolaa emme voi suositella kenellekään.

Summa summarum, Meresuu Spa & Hotel on ihan hyvä kylpylähotelli, josta sinänsä löytyy kaikki tarpeellinen onnistunutta kylpylälomaa varten (paitsi ravintola). Jos ette halua Narva-Jõesuussa maksaa majoittumisesta aivan mielettömiä summia, mutta hakusessa on kuitenkin perussiistit huoneet ja kohtuullinen kylpyläosasto, niin Meresuu Spa & Hotel saattaa olla juuri etsimänne paikka. Lisätietoa Meresuusta voitte katsoa hotellin nettisivuilta.

VARAA HUONE

Lue lisää: Vinkit Itä-Viroon
Meresuu Spa & Hotel merkittynä Viron karttaan:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän