Maailman menestyneimpiin rokkibändeihin lukeutuva Metallica saapuu ensi vuoden heinäkuussa konsertoimaan Tarton Raadin Lentokentällä. Keikkapaikka ei tästä paljon paremmaksi voisi enää muuttua, sillä muutama vuosi sitten viereen avattiin Viron Kansallismuseo ja aluetta on muutenkin laitettu uuteen loistoon. Lava rakennetaan kansallismuseon taakse ja katsomona toimii vanha kiitorata. Ainakin meille tämmöinen kokemus on jotain ihan uutta!
WorldWired Tourin Tarton keikka on Metallican ainoa konsertti Baltiassa, joten paikalle saapuu varmasti paljon väkeä niin Virosta kuin myös naapurimaista. Metallica ei varmasti paljon esittelyjä kaipaa, joten jätetään turhat höpinät väliin. 😛 Sen verran keikasta voi vielä sanoa, että portit avataan kello 16.00, norjalainen Bokassa aloittaa 18.30, ruotsalainen Ghost 19.30 ja kello 21.00 lavalla nousee Metallica.

Tiketit Metallican Tarton keikalle maksavat 69.50-299.50€/kpl ja lippuja voitte ostaa Piletilevistä. Keikkapaikka sijaitsee noin 2 kilometrin päässä Tarton keskustasta, joten perille pääsee kätevästi vaikka kävellen. Jos haluatte saapua paikalle julkisilla, niin keskustasta kannattaa ottaa bussi numero 27.

Lue lisää: Muuta Mielenkiintoista Tartossa

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän