Mini Burger Factory on sulkenut ovensa pysyvästi.


Mini Burger Factory tarjoilee herkullisia minihampurilaisia Tallinnan vanhankaupungin Pikk kadun varrella sijaitsevassa ravintolassa, ja pian D-Terminaalin läheisyyteen aukeaa toinen miniburgereihin erikoistunut paikka. Mini Burger Factory ravintoloiden taustalla toimivat Estonian Burger Factoryn omistajat, joka on meidän kokemuksen mukaan yksi Tallinnan parhaista hampurilaisravintoloista.

Mini Burger Factory Tallinna 9181

Mini Burger Factoryn konsepti on kaikessa yksinkertaisuudessaan ihastuttava, ja tekee samalla ruokailukokemuksesta hauskalla tavalla erilaisen kuin niin sanotun normiburgerin syöminen. Yhteensä ravintolan listalta löytyy 8 erilaista miniburgeria, jotka vaihtelevat sämpylättömästä hampurilaisesta ja fish & chips burgerista perinteisempään juustohampurilaiseen ja kanahampurilaiseen. Hauskin tapa kokeilla erilaisia burgereita on tilata yksi tarjolla olevista komboista, johon kuuluu kolme erilaista minihampurilaista sekä kolme miniolutta (2 dl). Toinen vaihtoehto on tilata listalta mieleisensä burgerivaihtoehto, jolloin samaa hampurilaista tulee kolme kappaletta, ja myös näille löytyy omat olutsuosituksensa. Ainakin me olemme todenneet nämä molemmat hyvin toimiviksi vaihtoehdoiksi, sillä täältä saa sen verran herkullisia burgereita, että mihinkään ei ole tähän mennessä tarvinnut pettyä. 🙂Mini Burger Factory Tallinna 9199

Jos hampurilaisen sijaan haluatte tilata listalta jotain muuta, niin ainakin fish and chips on oikein passeli annos. Listalta löytyy myös useampi erilainen salaattivaihtoehto sekä virolainen 400 grammainen luomupihvi. Lisäksi annosten kylkeen voi halutessaan tilata Mini Burger Factoryn kotitekoisia ranskalaisia, halloumiranskiksia tai vaikkapa sipulirenkaita. 

Mini Burger Factory Tallinna 1289

Paikan sisustus on melko yksinkertainen, ehkä jopa hieman askeettinen, mutta toisaalta kun palvelu pelaa ja ruoka on herkullista, niin ei tämä ainakaan meitä ole suuremmin häirinnyt. Mini Burger Factory on ehdottoman hyvä valinta ruokapaikaksi erityisesti silloin, jos olette liikkeellä Tallinnan vanhassakaupungissa ja mieli tekisi laadukkaista raaka-aineista taidolla valmistettuja hampurilaisia. Mini Burger Factory on todennäköisesti Tallinnan vanhankaupungin paras hampurilaispaikka, ja pärjää myös koko kaupungin mittakaavassa oikein hyvin.

Mini Burger Factory Tallinna 6882

Kolmen miniburgerin setti maksaa ravintolassa 11-12 euroa, kolmen erilaisen burgerin kombot 14 euroa ja olutsuosituksineen kombon hinnaksi tulee 19 euroa. Lisätietoa voitte katsoa paikan FB-sivuilta.

Lue lisää: Tallinnan Ravintolat

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän