Noorus Spa Hotel on Narva-Jõesuun alueen uusin ja samalla myös pramein kylpylähotelli, jonka palvelutaso ja ruoan laatu eivät kuitenkaan ole aivan sitä mitä voisi odottaa. Kylpylähotelli sijaitsee Narva-Jõesuun alueen hiekkarantojen välittömässä läheisyydessä ja merenpuoleisista huoneista onkin upeat näkymät kohti ohuen männikön takaa aukeavaa Itämerta. Valitettavasti rakennuksen toisella puolen sijaitsevien huoneiden näköalasta ei voi sanoa samaa, sillä siellä näkymää hallitsevat Noorus Spa Hotellin parkkipaikan ja ohikulkevan tien lisäksi hylätty rakennus. Vaaleilla väreillä sisustetut hotellihuoneet ovat kaikinpuolin viihtyisiä, mutta niiden varustelutaso ja siisteys jättävät hieman toivomisen varaa. Minibaarista löytyy ainoastaan kaksi huoneen hintaan kuuluva vesipulloa, parvekkeella on aurinkotuoli vain yhdelle ihmiselle ja perusjuttuja kuten mm. ompelutarvikkeita, kahvia, pullonavaaja ja hoitoainetta ei huoneesta löydy. Sen sijaan taskulamppu (??) kuuluu huoneiden vakiovarustukseen.Noorus Spa Hotel (2)

 

Noorus Spa Hotellin parasta antia on ehdottomasti sen kylpyläosasto, joka on paras kylpylä missä olemme Virossa vierailleet. Tarjolla on kattava valikoima erilaisia saunoja ja altaita sekä allasbaari. Kylpyläosaston käyttö on hotellin vieraille ilmaista, mutta jos haluatte rentoutua täydessä rauhassa niin 15 euron maksua vastaan pääsette kylpylän VIP-osastolle, johon ei lapsilla ole asiaa. VIP-puolelta löytyy erilaisten altaiden lisäksi pientä syötävää ja juotavaa sekä saunoja, joista aukeaa upeat näkymät merta kohti. Myös tuolta löytyy allasbaari, joka tosin on valikoimaltaan melko rajoitteinen. Jos esim. haluatte tilata jotain kuplivaa, niin saatte tyytyä muovituopista tarjoiltavaan siideriin.  Noorus Spa Hotel (3)

Noorus Spa Hotellin suurin ongelma löytyy sen ravintolasta, joka on sanalla sanoen luokaton. Ruoka on melko kallista, mutta kaunista sisustusta lukuunottamatta paikasta on vaikeaa löytää mitään mikä oikeuttaisi tuollaiset hinnat. Ravintolan ohjelmatarjonta on kuin jostain huonosta vitsistä, henkilökuntaa ei ole kunnolla koulutettu tehtäviinsä ja ruoan taso vaihtelee keskinkertaisesta surkeaan. Noorus on ainoa “paremman luokan ravintola” Virossa, jossa vahvasti epäilemme saaneemme pakastekalaa, joten tuota paikkaa emme voi suositella kenellekään. Lisäksi hotellin aamiainen on melko keskinkertainen. Palvelutasossa olisi toivomisen varaa, sillä lukuunottamatta hotellin keilaradan ja biljardipöytien yhteydessä toimivan baarin henkilökuntaa, ovat työntekijöiden asiakaspalvelutaidot heikolla tasolla. Noorus Spa Hotel on kuitenkin Narva-Jõesuu alueen kallein hotelli, joten paikalta voisi odottaa enemmän. Kylpylähotellin puitteet ovatkin kunnossa, mutta moni pieni asia on sen verran pahasti pielessä, että kokonaisuus jää keskinkertaiseksi – mikä taas ei oikeuta korkeaa hintaa. Lisätietoa hotellista voitte katsoa sen nettisivuilta.

VARAA HUONE

Lue lisää: Vinkit Itä-Viroon
Noorus Spa Hotel merkittynä Viron karttaan:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän