Pühajärve Spa & Puhkekeskus sijaitsee noin 45 kilometrin päässä Tartosta ja on varmasti alueen parhaita kylpylähotelleja, sillä eipä lähialueella juuri muutakaan ole. Reissullamme emme yöpyneet hotellissa, joten huoneiden tasoa emme pysty kommentoimaan, mutta sen sijaan tornikahvila, pubi-ravintola sekä kylpyläosasto tulivat tutuiksi.

Pühajärve Spa & Puhkekeskus 1

Tornikahvila on viihtyisä paikka, josta erityisesti kesäaikaan aukeaa varmasti upeat näkymät. Tornissa kannattaa piipahtaa drinkillä, tosin pienenä miinuksena täytyy mainita hissin puute. Niinpä liikuntarajoitteisille tuonne pääseminen on melko tekemätön paikka.

Pühajärve Spa & Puhkekeskus 2

Pubi-ravintola taas sijaitsee Pühajärve Spa & Puhkekeskuksen alakerrassa ja sieltä saa pubiruokaa sekä juomaa. Ihan mukava paikka, jossa voi hyvin käydä oluella ja syömässä. Pühajärven alueelta ei kamalasti löydy ruokapaikkoja, joten jos ei joka ilta jaksa syödä Pühajärve Restoranissa, niin kannattaa suunnata tuonne. Spahotellin yhteydessä toimii myös a la carte-ravintola, mutta jotenkin paikka ei oikein vakuuttanut meitä ja senpä vuoksi päädyimme pub-ravintolaan.

Pühajärve Spa & Puhkekeskus 3

Viimeisenä muttei vähäisimpänä pari sanaa hotellin kylpyläosastosta. Tosin sille ei kamalasti tarvitse palstatilaa pyhittää, sillä sen verran vaatimaton se on. Kyseessä ei missään nimessä ole mikään spa-osasto, sillä uima- ja porealtaan lisäksi tuolta löytyy pari saunaa ja that’s it. Kun kävimme tutustumassa osastoon, niin paikalla oli enimmäkseen lapsiperheitä. joten lapset varmaan viihtyvät tuolla, mutta emme suosittelisi sitä esimerkiksi romanttisesta kylpylälomasta haaveileville. 😛

Siinä oli lyhyesti ja ytimekkäästi muutama kommentti Pühajärve Spa & Puhkekeskuksesta. Lisätietoa voitte katsoa paikan nettisivuilta.

Pühajärve Spa & Puhkekeskuksen sijainti Viron kartalla:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän