Ravintola Taste of Asia on sulkenut ovensa pysyvästi. 


Tallinnan ydinkeskustassa sijaitseva Taste of Asia tai kavereiden kesken TOAna tunnettu aasialainen fuusioravintola meni visiittimme perusteella osastoon “isot pettymykset”. Tallinnassa on jo pidemmän aikaa ollut tilausta hyville aasialaisille ravintoloille, ja jotenkin sitä salaisesti toivoi että Taste of Asia olisi paikannut tätä aukkoa. Löytyyhän se Viron Parhaiden Ravintoloiden listalta.

Taste of Asian sisutus on modernin tyylikäs, mutta valitettavasti ruoka oli paha pettymys. Tilattiin ravintolassa alkupalaksi kevätrullia ja tiikerirapuja, ja pääruoaksi jättikatkarapuja riisin, vihannesten ja kananmunan kanssa sekä lihaa riisin kera. Alkupalat olivat ihan ok, mutta pääruoat muistuttivat enemmän aasialaisessa katukeittiössä muutaman euron maksavaa annosta kuin mitään kunnon ravintola-annosta. Söimme annoksesta katkaravut ja lihan, mutta suurin osa riisistä jäi syömättä. Ei ruoassa sinänsä ollut mitään vikaa, mutta hinta-laatusuhde ei vaan oikein kohdannut. Alkupalat ravintolassa maksavat 3-9 euroa, pääruoat 4-15 euroa ja jälkiruoat 4,50 euroa. Lisätietoa voitte halutessanne katsoa ravintolan FB-sivuilta.

Pääruokien jälkeen totesimme, että eiköhän tämä ollut tässä ja poistuimme kassan kautta kohti ulko-ovea. Kuten sanottua, niin ei TOAssa mitään vikaa ole, mutta kun Tallinnasta vaan löytyy niin paljon parempiakin paikkoja. Meidän suosikkimme löydätte täältä.

Lue lisää: Tallinnan Ravintolat

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän