Nordic Hotel Forumin tiloista toimintansa aloittanut ja sittemmin myös viereiseen Postimaja Keskukseen laajentunut kauneushoitola ja day spa Sininen Salonki on vuosien varrella noussut suomalaisten matkailijoiden keskuudessa melkoiseen maineeseen. Viimeisen parin vuoden aikana olemme käyneet Sinisessä Salongissa useampaankin otteeseen ja kokemukset paikan suhteen ovat olleet niin positiivisia, ettei paikan suuri suosio hämmästytä enää yhtään. Lähes koko henkilökunta muuten puhuu suomea, joten jos kielitaito rajoittuu hyvin pitkälti kotimaiseen, niin tässä paikassa sitä ei tarvitse turhaan jännitellä. 🙂 Suomenkielentaitoinen henkilökunta on vain yksi osa loistavasti toteutettua kokonaisuutta, sillä Sinisen Salongin tilat ovat tyylikkäästi ja tunnelmallisesti sisustettu, henkilökunta on ystävällistä ja asiantuntevaa, ja hoidot ensiluokkaisia. Olemme testanneet paikan palveluita hieronnoista ja kasvohoidoista parafiinihoitoihin ja kampaamopalveluihin. Mihinkään näistä ei ole koskaan tarvinnut pettyä.

Viimeisimmällä visiitillä testasimme hiljattain Sinisen Salongin valikoimaan lisätyn tiibettiläisen hieronnan, jossa käytetään muun muassa tiibettiläistä kivimursketta ja Kuolleenmeren suoloja. Tämä tunnin mittainen hoito oli kyllä mukavan rentouttava kokemus. 🙂 Kauneushoitolalla on muutenkin sen verran kattava lista erilaisia hoitoja ja palveluita, että emme ala niitä kaikki tähän listaamaan. Lisätietoa voitte katsoa Sinisen Salongin nettisivuilta. Vuosien varrella on tullut koluttua läpi useampikin Tallinnan kauneushoitola, mutta harmillisen usein varsinkin asiakaspalveluun on joutunut pettymään. Sinisen Salongin tapauksessa toivomisen varaa ei kuitenkaan ole jäänyt oikeastaan ollenkaan, sillä vaikkei täydellisyyttä olekaan olemassa, niin kyllä visiittimme tässä kauneushoitolassa ovat päässet hyvin lähelle sitä. Lisätietoa kauneushoitolasta sekä day spasta voitte katsoa täältä.

Kauneushoitolan sijainti Tallinnan kartalla:

2 KOMMENTIT

  1. HEI!

    Olen käynyt hoitolassanne erittäin hyvässä kasvohoidossa. Siinä laitettiin naamio kasvoille ja se kuivui kovaksi naamioksi, joka nostettiin pois kokonaisena. Ja rypyt jäivät siihen! Mikähän hoito on ollut kyseessä? Tehdäänkö vielä ja mitä maksaa?
    Olen tulossa Tallinnaan 11-12.12.2016

    Terveisin Ritva

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän