Brittiläinen pitkän linjan muusikko Sting konsertoi Tallinnan Saku Suurhallissa keskiviikkona 12. kesäkuuta 2018. “My Songs”-kiertueensa Tallinnaan tuova Sting toimi 1970- ja 1980-luvulla legendaarisen the Police yhtyeen nokkamiehenä, mutta sittemmin mies on tullut tunnetuksi myös menestyksekkäästä soolourastaan. The Policen ja Stingin yhteenlaskettu levymyynti ylittää 100 miljoonan levyn haamurajan, joten ei ihme että Stingillä on muun muassa oma tähtensä Hollywoodin Walk of Famella ja että vuonna 2003 Englannin Kuningatar Elizabeth myönsi hänelle Brittiläisen imperiumin ritarikunnan arvon. Miehen käsialaa ovat muun muassa semmoiset biisit kun “If I Ever Lose My Faith in You”, “Englishman in New York”,  “Desert Rose” sekä “Roxanne”.

Jos Stingin keikka kiinnostaa, niin liput konserttiin voitte ostaa Piletilevistä. Lippujen hinnat liikkuvat 49-129 euron välillä. Liput tulevat yleiseen myyntiin maanantaina 17. joulukuuta kello 09.00, mutta lippuja voi ostaa jo ennakkoon Piletilevin sivuilta koodilla “BESTOFSTING“.

Saku Suurhallille pääsee kätevästi Viru Keskukselta bussilla numero 42 tai Balti Jaamasta (rautatieasema) bussilla numero 43. Takaisin päin lähtiessä ylitätte vain tien ja Haabersti-pysäkiltä pääsee takaisin niin Viru Keskukselle kuin myös Balti Jaamaan.

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän