Päivitetty 10.06.2019:

Tänään Sweet Spot festivaalin FB-sivuilla julkaistun tiedotteen mukaan vuoden 2019 festivaali on peruttu. Tapahtuman järjestäjä palauttaa rahat jo ostetuista lipuista.


Sweet Spot Festivaali järjestetään tulevana kesänä Tallinnassa toista kertaa, mutta tälle vuodelle tapahtuma on siirretty heinäkuun lopulta kesäkuun viimeiselle viikonlopulle (28-29. kesäkuuta). Festivaalin tapahtumapaikkana pysyy Tallinnan Kultuurikatel sekä sen ympäristö. Sweet Spot Festivaalin esiintyjäkaartiin on tähän mennessä kiinnitetty huippunimiä niin Virosta kuin myös ulkomailta. Tähän mennessä julkaistusta esiintyjäkaarista voi nostaa esiin muun muassa ruotsalaislaulaja Lykke Lin, brittiläinen Mura Masa, amerikkalaismuusikko Aloe Blaccin sekä virolaisartisti Noëpin.

Ainakin toistaiseksi tuonne näyttää olevan myynnissä ainoastaan kahden päivän festivaalipasseja, joiden hinta on 83,90€ (VIP-passi 136,50€). Lippuja voitte ostaa Piletilevin kautta. Lisätietoa esiintyjistä, aikatauluista sekä Sweet Spot Festivaalin oheisohjelmasta voitte katsoa Sweet Spot Festivalin nettisivuilta.

Lue lisää: Tallinnan Tapahtumat
Kultuurikatelin sijainti Tallinnan kartalla:
[wpgmza id=”143″]

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän