Toukokuun ensimmäinen viikonloppu (04-05.05.2018) on Tallinnassa jälleen erikosoluiden ystävien juhlaa, sillä jo neljättä kertaa järjestettävä Tallinn Craft Beer Weekend olutfestivaali kokoaa Kultuurikateliin käytännössä kaikki Viron parhaimmat pienpanimot sekä tukun ulkomaisia vahvistuksia.

Kaikkia osallistujia ei ole vielä julkaistu, mutta vahva veikkaus on että virolaisista panimoista paikalla ovat ainakin tapahtuman järjestävä Põhjalan panimo sekä Õllenaut, Lehe, Tanker, Vormsi ja Sori Brewing. Ulkomaisista panimoista on toistaiseksi vahvistettu seuraavat Arizona Wilderness (USA), Jester King (USA), Lervig Aktiebryggeri (Norja), Lindheim Ølkompani (Norja), Norway Brewing Co. (USA), To Øl (Tanska),Velka Morava (Venäjä) ja Wild Beer Co. (UK). Tuoreimman listan löydätte Tallinn Craft Beer Weekend 2018-tapahtuman Facebook sivuilta.

Liput tulevat myyntiin maanantaina 20.11.2018. kello 10.00. Tikettejä voitte ostaa Piletilevistä. Yhden päivän lippu maksaa 60€/kpl ja kahden päivän lipusta saa pulittaa satkun. Lipun hintaan sisältyy pääsy tapahtumaan sekä kaikki tarjolla olevat oluet. Kovin pitkään tuon lipun ostamisen kanssa ei kannata jahkailla, sillä jos vanhat merkit pitävät paikkansa, niin kahden päivän liput myydään loppuun melko nopeasti.

Kultuurikatelin sijainti Tallinnan kartalla:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän