Juhannuksen jälkeiset Tallinnan alennusmyynnit ovat aina semmoinen asia, joka tuntuu ihmisiä kiinnostavan. Tänäkin vuonna tuosta aiheesta on tullut muutamia kyselyitä, joten tähän tekstiin on koottu Tallinnan kauppakeskusten ja tavaratalojen alennusmyyntejä heinä-elokuulle 2019.
Ulemiste Keskus Alennusmyynnit 2019 TallinnaTallinnan suurimmista kauppakeskuksista Ülemiste Keskus, Nautica Keskus, Rocca Al Mare sekä Kristiine Keskus ovat jo aloittaneet tämän kesän alennusmyynnit.
Rocca Al Mare Alennusmyynnit 2019 Tallinna
Tallinnan tavarataloista Kaubamaja on polkaissut omat alennusmyyntinsä käyntiin, mutta syystä tai toisesta Stockmann ei ole ainakaan vielä lähtenyt mukaan tähän hintahulinaan. Hieman paikasta riippuen Tallinnan alennusmyynnit kestävät noin heinä-elokuun vaihteeseen saakka.
T1 Mall of Tallinn Alennusmyynnit 2019jpgKauppakeskusten ja tavaratalojen omat nettisivut löydätte tästä:

2 KOMMENTIT

    • Moikka,

      Tallinnasta ei itseasiassa kamalasti löydy outlet-myymälöitä ja niinpä ei ole myöskään olemassa mitään suurempaaa keskittymää mistä niitä löytyisi.
      Sports Directilla on Norde Centrumissa ikään kuin outlet, mutta muuten ostoksille kannattaa suunnata ihan vaan kauppakeskuksiin. 🙂

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän