Tallinnan Nõmmen Seikkailupuisto (1)

Tallinnan Nõmmellä sijaitsee koko perheen seikkailupuisto, josta löytyy vaikka mitä tekemistä. Seikkailupuiston vetonaulat ovat ehdottomasti seikkailuradat, joita löytyy yhteensä  kuusi kappaletta: lapsille ja sitten niille vähän isommille lapsille. Lisäksi Nõmmen Seikkailupuisto järjestää laskeutumisia Mustamäen 32 metriä korkeasta mäkihyppytornista. Tuolle lystille hintaa kertyy 115€/6 henkilöä ja jokainen lisähenkilö maksaa 15€.

Nömmen Seikkailupuistossa on myös piknikterassi jonka voi varata omaan käyttöönsä hintaan 20€/55min (max. 30 henkilöä) ja jos ihmisiä on enemmän kuin 30, niin hinta on 32€/55 min. Grillin vuokraus maksaa 15€. Hinta on mielestämme kohtuullisen suolainen, joten suosittelemmekin syömään eväät jossain muualla tai menemään ihan reilusti ravintolaan. Polttariporukalla tai muuten isommassa seurueessa hinta ei ole kovin paha, mutta esim. 5 henkiselle perheelle hintaa kertyy grilleineen yli 6€/henkilö.

Seikkailupuiston hinnasto:
Aikuiset: 21€ (Keväisin ja syksyllä 17€)
Nuortet (yli 140cm): 17€ (Keväisin ja syksyllä 13€)
Lapset (115-140cm, kolme ensimmäistä rataa): 10€  (Keväisin ja syksyllä 7€)
Pikkulasten seikkailurata: 7€ (Keväisin ja syksyllä 5€)
Perhelippu (min. 3 henkilöä, sis. 1 aikuinen): -10%
Ryhmät 6-10 henkilöä: -10%
Ryhmät 11+ henkilöä: -15%

Lisätietoa Nõmmen Seikkailupuistosta sekä aukioloajat voitte katsoa puiston nettisivuilta.

Julkisilla Nõmmelle pääsee sujuvasti Viru Keskuksen vieressä sijaitsevalta Kaubamaja-pysäkiltä, jonka ohi bussit numero 23 ja 23A kulkevat. Pois hyppäätte Trummi-pysäkillä, josta on hieman alle puolen kilometrin kävelymatka Seikkailupuistoon.

Nõmmen Seikkailupuiston sijainti Tallinnan kartalla:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän