16.08.2018

Legendaarinen Pirita Spa Hotelli kylpylähotelli uudistuu johtavaksi viihteen ja vapaa-ajan keskukseksi.

Lähes 40- vuotias Pirita SPA Hotel kylpylähotelli tulee lähivuosina kokemaan laajamittaisen peruskorjauksen, jotta paikallisille perheille ja ulkomaisille ​​matkailijoille voitaisiin tarjota parempia aktiivisen lomailun vaihtoehtoja.

Hiljattain Baltic Real Estate OÜ:n välityksellä Purje Vara OÜ:n omaisuudeksi tulleen kylpylähotellin liiketoiminnan ottaa 16. marraskuuta haltuunsa virolainen BRE Hotels OÜ

“Haluamme kehittää hotellin nykyaikaiseksi ja innovatiiviseksi viihteen ja vapaa-ajan keskukseksi, joka tarjoaa unohtumattomia kokemuksia eri ikäluokille ja kohderyhmille”, kertoo BRE Hotels OÜ:n myynti- ja markkinointijohtaja Tõnu Steinberg, jolla on aikaisempaa kokemusta alalta samassa hotellissa vuosina 2002-2008.

Vuoden 1980 olympialaisia purjehduskilpailuja varten rakennettu hotelli vastaanotti ensimmäiset vieraansa ennen olympialaisia ​​järjestettyjen Balti Regatt- purjehduskilpailujen yhteydessä. Steinberg sanoo, että korjauksissa tullaan arvostamaan rakennuksen sijaintia ja historiaa, sen arkkitehtuurista luontoa ja perinteitä, sitomalla sen sekä Viron urheilun- että merenkulun historiaan. Hotellissa säilytetään ja kehitetään nykyisiä peruspalveluja, liittäen parhaita innovatiivisia ratkaisuja ja kumppaneita, joilla on samat päämäärät.

Hotellissa on 267 huonetta, ravintola Regatta, grillibaari sekä urheilu- ja liikuntakeskus, lisäpalveluina tarjotaan hyvinvointi- ja terveyspalveluja. Vuonna 2017 vieraili hotellissa yli 50 000 kävijää, joista suurin osa saapui Virosta, Suomesta, Venäjältä, Latviasta, Liettuasta ja Saksasta.

“Tavoitteemme on olla Tallinnassa vierailevien perheiden ensimmäinen hotellivalinta ja tarjota paikallisille perheille nautittavaa laatuaikaa. Olemme todella ylpeitä mahdollisuudesta kehittää yhtä Viron ainutlaatuisimmista rakennuksista ja muuttaa erilainen erinomaiseksi”, totesi Steinberg.

14.09.2018

Pirita Spa -hotellin nimi vaihtuu uuden omistajan myötä

Äskettäin omistajaa vaihtanut ja 16. marraskuuta BRE Hotels OÜ:n alaisuuteen siirtyvä Pirita Spa Hotel vaihtaa omistajan lisäksi myös nimensä. Hotellin uusi nimi tulee liiketoiminnan siirtymisen myötä olemaan Pirita Marina Hotel & SPA. BRE Hotels myynti- ja markkinointijohtaja Tõnu Steinbergin mukaan on muutosten esivalmistelu täydessä vauhdissa, kehitysmahdollisuuksia kartoitetaan ja yhteistyökumppaneiden sekä sisustussuunnittelijoiden kanssa neuvotellaan. Myös uusia verkkosivuja ja varausjärjestelmää laaditaan parhaillaan. Uutisointia voi seurata hotellin uusilla Facebook-sivustolla. ”Uuden nimen ja uudistuneen yritysilmeen tavoitteena on korostaa ja kunnioittaa hotellin sijaintia aivan meren rannassa ja vierasvenesataman vieressä. Pirita Marina Hotel & SPA haluaa olla Tallinnaan saapuvien perheiden ensisijainen majoitusvaihtoehto ja tarjota laadukkaan ajanviettopaikan myös paikallisille lapsiperheille. Toivomme asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme suhtautuvan muutoksin kaikin puolin ymmärtäväisesti” Steinberg sanoo.

Uusi logo ja graafinen ohjeistus laadittiin yhteistyössä mainostoimiston Must Muna kanssa. ”Uusi yritysilme on hotellin sijainnin inspiroima, sillä hotellihan sijaitsee meren rannassa paikassa, jossa meren aallot huuhtovat rantaa ja purjeveneet rantautuvat “, kertoo toimiston AD Heiki Reinmann.

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän