Tämän ja ensi viikon aikana Tallinnan valtaava Tallinn Restaurant Week järjestetään tällä kertaa ensimmäisen kerran myös keväällä. Vuosien varrella Tallinnan ravintolaviikko on aina järjestetty loppuvuodesta, mutta tällä kertaa huippuravintoloiden edullisista tarjouksista ja spesiaalimenuista saadaan nauttia myös keväisessä säässä. 🙂 Seitsemän päivän ajan 47 Tallinnan ravintolaa tarjoaa herkkujaan poikkeuksellisen huokein hinnoin. Ravintolaviikolla kahden ruokalajin lounaan saa hintaan 10/15€ ja illallisen hintaan 20/30€. Ei muuten ole hinnalla pilattu!
Tänä vuonna mukana ovat seuraavat ravintolat: Alexander Chef’s Table, Babulja, Restoran Balthasar, Bocca, BONA Resto Bordoo, Chedi, Cru, DOM, Dominic, Emmeline & Otto, Enoteca Lucca, ENZO Cafe & Restaurant, Fahle restoran ja Caffe, Gianni, Gloria Veinikelder, Hermitage, Kaks Kokka, Konrad, Korsten Armastus & Hea Toit, La Bottega, La Tabla, Leib Resto ja Aed, Lusikas, Meat Resto & Butchery, MEKK, Mix, Monaco, Mon Repos, Mon Repos Degustatsioonisaal, Nero, NOA, Ö, Platz, Ribe, Salt, Sardiinid, Stenhus, Senso, Sfäär, Spot, Sume, Tai Boh, Tchaikovsky, The Able Butcher, TOA / Taste Of Asia, Trühvel, Tuljak sekä Umami. Lista on melkoisen kattava ja haluaisimme nostaa tuolta listalta esiin esimerkiksi Boccan, Chedin, Enzon, Kaks Kokkan, Konradin, Leib Resto ja Aedin, Saltin sekä Tchaikovskyn, jotka löytyvät myös meidän ravintolalistaltamme.
Tällä kertaa ravintolat ovat varanneet Tallinnan Ravintolaviikkoa varten. Tämän vuotisen ravintolaviikon varaussysteemi on nyt auki ja pöytävarauksia voitte tehdä Tallinn Restaurant Weekin nettisivujen kautta.

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän