Cafe Truffe sijaitsee Tartossa raatihuoneentorin laidalla ja on varmasti yksi kaupungin parhaista ravintoloista. Jokunen vuosi sitten Truffe löytyi Viron 50 Parhaan Ravintolan listalta, ja vaikka se ei parille viimeisimmälle listalle olekaan yltänyt, niin kyseessä on ehdottomasti laadukas paikka. Ravintola on tyylikkäästi sisustettu ja palvelu on ystävällistä.

Tarton Ravintola Truffe 3

Tällä kertaa listalta valikoitui muun muassa risottoa, keittoa sekä sinisimpukoita. Annokset olivatkin herkullisia, mutta sinisimpukoista jouduimme huomauttamaan tarjoilijaa, sillä osa niistä oli jäänyt kokonaan kiinni ja olisi näin ollen pitänyt poimia pois jo keittiön puolella. Tarjoilijan reaktio tähän oli kuitenkin erittäin ammattimainen, sillä hän kiikutti lautasen suoraan keittiöön ja hetken päästä palasi kokin esittämien pahoittelujen kera. Lisäksi saimme pienen alennuksen laskun loppusummasta. Juuri tällä tavalla jokaisen ravintolan pitäisi toimia!

Tarton Ravintola Truffe 4

Cafe Truffessä kannattaa Tarton reissulla piipahtaa, sillä se on varmasti lähialueen parhaita ravintoloita, mutta sen menusta löytyvät annokset eivät kuitenkaan ole mitenkään hinnalla pilattuja. Alkuruoat maksavat 5-11 euroa, salaatit 7-8 euroa, pääruoat 7-19 euroa ja jälkiruoat 2-6 euroa. Lisätietoa voitte katsoa ravintolan nettisivuilta.

Tarton Ravintola Truffe 5

Ravintolan aukioloajat:
Ma-To 11.00-23.00
Pe-La 11.00-01.00
Su 11.00-22.00
Cafe Truffen sijainti Tarton kartalla:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän