Nyt jo viidettä kertaa järjestetty Tallinn Craft Beer Weekend keräsi jälleen toukokuun ensimmäisenä viikonloppuna joukon oluenystäviä sekä lähes 50 pienpanimoa Tallinnan Kulttuurikateliin. Tälläkin kertaa viikonlopun liput menivät kuin kuumille kiville ja molemmat päivät myytiin loppuun jo ennakkoon. 10 virolaisen pienpanimon lisäksi tapahtumaan osallistui panimoita Venäjältä, Tanskasta, Yhdysvalloista, Italiasta, Iso-Britanniasta, Ruotsista, Saksasta, Hollannista, Kanadasta, Suomesta, Espanjasta, Kiinasta, Latviasta, Norjasta ja Unkarista.

TCBW 2019

Kultuurikatel on kerrassaan upea paikka tämmöisen tapahtuman järjestämiseen, sillä vanhaan tehdasrakennukseen kunnostetut tyylikkäät tilat ovat sen verran väljät, että täällä mahtuu hyvin liikkumaan ja välillä myös istahtamaan alas. Ihan pelkkää kehua TCBW ei kuitenkaan tällä kertaa kerää, sillä Food truck court oli selvästi viime vuotta heikompi. Vuonna 2018 täältä löytyi hyvin monipuolisesti erilaisia syötävää niin vannoutuneille lihansyöjille kuin myös kasvissyöjille. Tällä kertaa tarjoama oli kuitenkin hyvin rajallinen. WC-tiloja sen sijaan oli jälleen järjestetty tarpeeksi, joten vessajonossa seisomisen sijaan aikansa sai käyttää festareiden oluttarjoamasta nauttien.

 TCBW on kyllä melko poikkeuksellinen tapahtuma, sillä kahden päivän aikana täällä pääsee maistelemaan melkoisen kattauksen erilaisia pienpanimo-oluita sekä tapaamaan pienpanimoiden porukkaa. Kahden päivän lippu tapahtumaan maksoi tänä vuonna 120 euroa ja yhden päivän lipusta sai pulittaa 75 euroa. Hinnat ovat tasaisesti nousseet vuosi vuodelta, sillä 2018 nämä samaiset liput maksoivat 100/60 euroa, mutta toisaalta myös panimoiden määrä on ollut nousussa. Summa summarum, Tallinn Craft Beer Weekend on upea tapahtuma, josta on ainakin meille muodostunut jo perinne, joten kyllähän tänne varmasti lähdetään myös vuonna 2020! 🙂

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän