Brittilaulaja Tom Odell kävi maaliskuussa konsertoimassa Tallinnan Kultuurikatelissa ja myös me olimme paikalla. Odellin keikka oli loppuunmyyty, joten vain 1299 innokkainta oli päässyt mukaan, ja tämä myös näkyi Kultuurikatelin jonon pituudessa. Iso osa porukasta oli saapunut paikalle jo ennen ovien aukeamista ja parhaimmillaan jono kiemurteli pitkälle nurkan taakse asti. Tom Odellin lämppärinä toimi virolainen Lepatriinu, jonka biisit tuntuivat uppoavan yleisöön hyvin.

Illan pääartisti nousi lavalle hieman ennen iltayhdeksää ja seuraavan parin tunnin aikana kuultiin miehen hittejä niin uudelta “Wrong Crowd”-levyltä sekä edelliseltä albumilta. Tom Odellin musiikki on aina uponnut meihin hyvin, mutta täytyy sanoa että keikan jälkeen arvostus herraa kohtaan oli vielä aiempaakin korkeammalla. Sen verran charmikkaasta ja taitavasta live-esiintyjästä on kyse. Yleisö koostui pääasiassa 18-25 vuotiaista naisista ja Odell kyllä osasi ottaa yleisönsä haltuun! Kaiken kaikkiaan kova keikka ja tätä musiikin monitaituria voisi mielellään lähteä katsomaan uudemmankin kerran.

Loppuun täytyy todeta, että Kultuurikatelissa voitaisiin hyvin järjestää enemmänkin keikkoja, sillä se on ehdottomasti yksi Tallinnan tyylikkäimmistä ja mielenkiintoisimmista keikkapaikoista.

Kultuurikatelin sijainti Tallinnan kartalla:

 

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän