TripAdvisor on listannut tämän vuoden Viron 10 parasta hotellia, joista kuusi pitää majaansa Tallinnassa. Listan terävin kärki muodostuu edelleen tallinnalaisista hotelleista, sillä viiden parhaan joukkoon mahtuu tänä vuonna ainoastaan Tallinnassa sijaitsevia hotelleja. Kahden edellisen vuoden tapaan ykköspaikan listauksessa vei Hotel Palace, mutta kakkospaikan otti tänä vuonna haltuunsa listan uusi tulokas Hilton Tallinn Park.
Muita uusia tulokkaita tämän vuoden listalla olivat Kuressaaressa majaansa pitävä Georg Ots Spa Hotel sekä Pärnun Estonia Resort Hotel & Spa. Ensiksi mainitussa on tullut käytyä useammankin kerran, joten omasta kokemuksesta voimme todeta sen ansaitsevan paikkansa tällä listalla. Sen sijaan Pärnun Estonia Resort Hotel & Spa on vielä kokeilematta, mutta jos sinne ehtisi vaikka tulevana kesänä. 🙂
Viron Parhaat Hotellit 2018

Tässä Viron kymmenen parasta hotellia:

 1. Hotel Palace. Tämä hotelli on pitänyt piikkipaikkaa jo kolmen vuoden ajan, joten se varmasti kertoo kaiken tarpeellisen Hotel Palacen tasosta.
  Varaa Huone
  – Booking.com
 2. Hilton Tallinn Park Hotel. Vuonna 2016 avattu Baltian maiden ensimmäinen Hilton hotelli nousi nyt ekaa kertaa tälle listalle. Kyseessä on ehdottomasti yksi Tallinnan ja myös koko Viron laadukkaimmista hotelleista.
  Varaa Huone
  – Booking.com
 3. Savoy Boutique Hotel. Tämä viiden tähden boutique-hotelli löytyy vanhastakaupungista.
  Varaa Huone
  – Booking.com
 4. Hotel Telegraaf.  Hotelli sijaitsee Tallinnan vanhassakaupungissa, Viru kadun ja Raatihuoneentorin läheisyydessä. Paikka on ehdottomasti yksi meidän suosikkihotelleistamme Tallinnassa.
  Varaa Huone
  – Booking.com
 5. Swissotel Tallinn. 117 metrin korkeuteen nouseva hotelli on Tallinnan korkein rakennus. Se sijaitsee Torinmäellä Stockmannin vieressä SEB pankin pääkonttoria vastapäätä.
  Varaa Huone
  – Booking.com
 6. Georg Ots Spa HotelKuresaaren laadukkain kylpylähotelli, joka sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä keskustasta. Tämä paikka on ollut meidän valintamme jokaisella Kuresaaren reissulla, sillä täällä ihmisen on hyvä olla. 🙂
  Varaa Huone
  – Booking.com
 7. Estonia Resort Hotel & Spa. Pärnun keskustassa toimiva spahotelli, joka avattiin vuonna 2015 täysin remontoituna. Se on nyt ensimmäistä kertaa tällä listalla.
  Varaa Huone
  – Booking.com
 8. My City Hotel Tallinn. Paikka löytyy Tallinnan vanhastakaupungista, Club Hollywoodin läheisyydestä ja lyhyen kävelymatkan päässä nähtävyyksistä. Tästä hotellista on muodostunut yksi meidän suosikeistamme ja meidän arvostelumme My City Hotellista löydätte täältä.
  Varaa Huone
  – Booking.com
 9. Hedon Spa & Hotel. Pärnun ylpeys, joka sijaitsee aivan kaupungin kuuluisien hiekkarantojen tuntumassa.
  Varaa Huone
  – Booking.com
 10. Aqva Spa & Hotel. Tämä kylpylähotelli sijaitsee Rakveressa ja mainostaa itseään “todennäköisesti Viron paras kylpylä”-sloganilla.
  Varaa Huone
  – Booking.com
Lue lisää: Tallinnan Hotellit

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän