Tallinnan Rocca Al Maressa sijaitsevassa Viron Ulkoilmamuseossa järjestetään joulukuun kolmantena viikonloppuna (15-16.12) perinteinen Joulukylä. Viikonlopun aikana museossa on tarjolla monenlaista ohjelmaa, ja erityisesti lapsiperheille Joulukylä on varmasti mukava kokemus. Luvassa on joulukonsertteja, joulumarkkinat, piparkakkuja, joulukoristeiden askartelua ym. mukavaa. Jos kuitenkin tuntuu siltä, ettei ihan koko päivää jaksa ulkoilmamuseossa viettää, niin kivenheiton päässä sijaitsevat Tallinnan Eläintarha sekä Rocca Al Maren Kauppakeskus.

Aikuisten lippu Joulukylään maksaa 8 euroa, alennuslippu 6 euroa ja perhelippu 16 euroa. Joulukylä on päivittäin avoinna kello 11-16 ja lisätietoa siitä voitte katsoa täältä. Toivottavasti saadaan valkoista lunta luomaan joulufiilistä. 🙂

Viron Ulkoilmamuseo merkittynä Tallinnan karttaan:

2 KOMMENTIT

    • Moikka Matti,

      tuosta Viron Ulkoilmamuseota käsittelvästä tekstistämme löytyy vastaus kysymykseesi:
      https://tallinnaa.com/viron-ulkoilmamuseo/ “Viron Ulkoilmamuseolla pääsee Viru Keskuksen takaa lähtevällä bussilla numero 42 tai Balti Jaamasta bussilla numero 43. Pois kyydistä kannattaa hypätää Haabersti-pysäkillä. Takaisin päin lähtiessä ylitätte vain tien ja Haabersti pysäkiltä pääsee takaisin niin Viru Keskukselle kuin Balti Jaamaan. Näitä ohjeita noudattamalla joudutte kävelemään noin 15 minuuttia museon porteille, joten suosittelemmekin siis ottamaan bussin numero 21 Balti Jaamasta (rautatieasema), jolla pääsette suoraan museon porteille (pysäkki Rocca Al Mare)”

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän