Tanskalainen rockbändi Volbeat saapuu konsertoimaan Tallinnan Saku Suurhallin blackboxiin perjantaina 17. heinäkuuta 2020. “Rewind * Replay * Rebound Tour”-kiertueensa Tallinnaan tuovalle Volbeatille kyseessä on ensimmäinen kerta, kun bändi vetää Baltiassa oman täyspitkän konsertin. Tanskalaisbändi on toki esiintynyt aiemmin Baltian maissa muun muassa Guns N’ Rosesin lämppärinä, mutta tulevana kesänä se on ensimmäistä kertaa illan pääesiintyjä. Bändin tunnetuimpia hittejä ovat muun muassa semmoiset kappaleet kuin “Lola Montez”, “Still Counting”, “For Evigt”, “Lonesome Rider”, “Fallen” ja “Seal The Deal”.

Liput tulevat yleisen myyntiin perjantaina 14.02 kello 10.00, mutta jos haluatte ostaa lippuja jo 12. helmikuuta kello 10.00, niin se onnistuu ennakkomyynnissä koodilla SEAL1707DEAL. Lippuja voitte ostaa Piletilevistä hintaan 59€/kpl. Alustavan ohjelman mukaan ovet avataan kello 18.00, ohjelma alkaa 19.30 ja keikka päättyy viimeistään kello 23.00. Tuoreimmat tiedot voitte tsekata tapahtuman FB-sivuilta.

Saku Suurhallille pääsee kätevästi Viru Keskukselta bussilla numero 42 tai Balti Jaamasta (rautatieasema) bussilla numero 43. Takaisin päin lähtiessä ylitätte vain tien ja Haabersti-pysäkiltä pääsee takaisin niin Viru Keskukselle kuin myös Balti Jaamaan.

Saku Suurhall merkittynä Tallinnan karttaan:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän