Brittiläinen rockbändi Whitesnake saapuu konsertoimaan Tallinnan Saku Suurhalliin maanantaina 04. toukokuuta 2020. “Flesh & Blood World Tour“-kiertueensa Tallinnaan tuova Whitesnake vietti hiljattain 40-vuotisjuhliaan, ja näiden vuosien varrelle on mahtunut muun muassa semmoisia hittejä kuin Here I Go Again, Fool For Your Loving, Crying in the Rain ja Still of the Night. Whitesnaken Tallinnan keikalle on luvassa myös todella kovatasoinen lämppäri, sillä ennen brittibändiä lauteille nousee ruotsalainen rockbändi Europe.

Liput seisomapaikoille maksavat 49 euroa, istumapaikoille 59-69 euroa ja liput Saku Suurhallin ravintolaan 119€. Lippuja voitte ostaa Piletilevin sivuilta. Alustavan ohjelman mukaan ovet avataan kello 18.00, Europe aloittaa 19.30 ja keikka päättyy viimeistään kello 23.00. Tuoreimmat tiedot voitte tsekata tapahtuman FB-sivuilta.

Saku Suurhallille pääsee kätevästi Viru Keskukselta bussilla numero 42 tai Balti Jaamasta (rautatieasema) bussilla numero 43. Takaisin päin lähtiessä ylitätte vain tien ja Haabersti-pysäkiltä pääsee takaisin niin Viru Keskukselle kuin myös Balti Jaamaan.

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän