Eckerö Line Lounge tarjoaa matkustajille rauhallisen ja mukavan tilan rentoutumiseen Tallinnan ja Helsingin välillä. Loungessa voit nauttia herkullisista tarjoiluista, käyttää ilmaista wifi-yhteyttä ja hyödyntää laivan palveluita. Matkustaessasi Eckerö Linella, Lounge on erinomainen valinta, joka tarjoaa ripauksen lisämukavuutta ja luksusta matkaasi.

Eckerö Line Lounge tarjoaa kohtuuhintaan mukavan upgreidauksen Helsinki-Tallinna välin matkustamiseen, sillä 24 euron (viikonloppuisin 29 euroa) lisämaksulle saa tässä tapauksessa melkoisen hyvää vastinetta. Ehdottomasti paras asia Eckerö Linen M/S Finlandian kuudennelta kannelta löytyvässä Loungessa on se, että täältä löytyy joka kerta istumapaikka ja rauhallinen ympäristö vaikkapa työskentelyyn tai lukemiseen. Eckerö Line Lounge tarjoaa myös langattoman nettiyhteyden. Lisäksi hinta sisältää pientä purtavaa, kahvia, virvoitusjuomia, olutta ja viiniä. Tarjoilut ovat sen verran hyvät, että kyllä noista kokoaa itselleen vaikka kevyen lounaan. 🙂

Tilasta ison osan haukkaavat kokouskeskuksen käyttöön tarkoitetut kokoushuoneet, joten jos haluatte varmistaa pääsyn Loungeen, niin suosittelemme tekemään varauksen tähän matkustajaluokkaan aina etukäteen.  Lisätietoa Eckerö Line Loungesta sekä kokouskeskuksen palveluista löydätte Eckerö Linen nettisivuilta.

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän