Hell Hunt tunnetaan ensimmäisenä virolaisena pubina ja se on sijainnut Tallinnan vanhankaupungin Pikk-kadun varrella jo vuodesta 1993 asti. Paikan nimi Hell Hunt tarkoittaa suomeksi käännettynä hellää sutta ja tarkkasilmäiset ovatkin saattaneet huomata, että pubin logossa on harmaa susi, jonka selässä ratsastaa ilman rihman kiertämää oleva vaaleatukkainen nainen. Pubi on varmasti monelle  suomalaismatkaajallekin jokaisen Tallinnan reissun vakiopaikka, sillä Hell Hunt on vuodesta toiseen onnistunut säilyttämään suosionsa niin turistien kuin myös paikallisten keskuudessa. Tunnelma on vuodesta toiseen pysynyt mukavan leppoisana ja tänne on aina helppo tulla, oli visiitin tarkoitus sitten muutama kylmä huurteinen tai vaikka lounas.

Hell Hunt Pub Sisätilat (1)

Maanantaista perjantaihin Hell Huntissa onkin tarjolla lounasta erittäin huokeaan hintaan, ja valittavana on aina kaksi vaihtoehtoa: keitto (3,50 euroa) tai lämmin pääruoka (6,00 euroa). Lounasruokien lisäksi pubista löytyy kattava valikoima erilaisia snäcksejä, voileipiä, salaatteja, keittoja, pastoja, muita pääruokia sekä jälkkäreitä. Mitä ikinä listalta päätyy valitsemaankaan, niin nämä maukkaat pubiruoat voi sitten huuhdella alas jollain Hell Huntin kattavasta juomalistasta löytyvällä palan painikkeella. Pubin nettisivuilta löytyy tämän viikon lounastarjoukset sekä ajantasaiset ruoka- ja juomalistat. Hell Huntilla muuten on jo vuosien ajan ollut hanassa useampikin paikan oma olut, joista suosituimpia ovat Hele ja Tume eli vaalea ja tumma olut.

Pubilla on kesäisin Pikk-kadun toisella puolella myös erillinen terassi, jossa kelpaa kyllä kauniina kesäpäivänä istuskella paikan antimista nautiskellen ja Tallinnan vanhankaupungin miljöötä ihastellen. Jos taas sää sattuu olemaan vähän epävakaisempi, niin aina voi vetäytyä sisätiloihin ja täällä muuten myös näytetään screeneiltä usein urheilua kuten muun muassa Englannin Valioliiga jalkapalloa.

Hell Hunt Pub Sisätilat (2)

Hell Huntin aukioloajat:
Ma-To 12.00-01.30
Pe-La 12.00-02.00
Su 12.00-01.30

Lue lisää: Tallinnan Baarit

Paikan sijainti Tallinnan kartalla:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän