Tallinnan ydinkeskustassa sijaitseva Park Inn by Radisson Central Tallinn hotelli tarjosi pitkään aikaan positiivisimman yllätyksen mitä kaupungin hotelleihin tulee. Central Tallinn ei missään nimessä ole Tallinnan kalleimpia hotelleja, mutta huoneet, palvelu sekä aamiainen ovat silti erinomaisella tasolla.

Pirteästi sisustettu parvekkeellinen superior-tason huone tarjosi kaiken mitä tasokkaan kaupunkihotellin huoneelta voi toivoa, ja lisäksi huoneen varustelutasoon kuuluivat kylpytakit, tohvelit sekä Doven hiustenhoitotuotteita. Hotellihuone oli kaikin puolin viihtyisä ja mukavan tilava. Park Inn by Radisson Central Tallinnin huoneen parvekkeelta aukeavat näkymät eivät välttämättä olleet ihan sieltä kaupungin parhaasta päästä, mutta kyllä siinä oli ihan mukava istua nautiskelemassa ilta-auringon lämmöstä.

Park Inn by Radisson Central Tallinn Hotelli 3070

Pääsimme viikonlopun aikana testaamaan myös Park Inn by Radisson Central Tallinnista löytyvän tilaussaunan, johon mahtuu isommallakin porukalla. Sauna on yleensä avoinna 08.00-23.00, mutta myös muita aikoja voi kysellä hotellilta. Hintaa tuolle lystille kertyy kello 08.00-15.00 välisenä aikana 13€/tunnilta ja 15.00-23.00 26€/tunnilta. Hinta sisältää tilojen käytön + pyyhkeet 8 henkilölle (lisähenkilö +6€). Tuolta löytyy myös saunamenu, josta voi halutessaan tilata pientä purtavaa sekä virvokkeita. Kyseessä ei ole mikään varsinainen näköalasauna, mutta tilojen varustelutaso pukukaappeineen, porealtaineen ja sohvaryhmineen on sen verran hyvä, että kyllä tätä voi hyvin suositella esimerkiksi polttariporukalle tai muille hieman isommalla poppoolla liikkeellä oleville. 🙂

Tästä hotellista muuten löytyy myös siistit ja kohtuuhintaiset kokoustilat, jotka nekin tuli tässä alkusyksystä testattua. Saimme eräältä suomalaiselta yritykseltä pyynnön järjestää Tallinnaan kaksipäiväisen seminaarin heidän n. 40 työntekijälleen, ja lopulta seminaarin pitopaikaksi valikoitui Park Inn by Radisson Central Tallinn. Osallistujilta saamamme palautteen perusteella tätä hotellia voi hyvin suositella yrityksille kokouspaikaksi, sillä kaikki majoituksesta ja kokousjärjestelyistä kahvi- ja lounastaukoihin pelasi moitteettomasti.

Loppuun täytyy vielä kehua tämän paikan aamiaista, joka oli ehdottomasti parempi kuin yhdessäkään muussa Tallinnasta löytyvässä vastaavan tasoisessa hotellissa. Tarjolla oli runsas buffet-aamiainen, jonka lisäksi keittiöstä sai tilattua erikoiskahveja sekä munakasta ja paistettuja munia. Nämä ovat semmoisia juttuja, joita löytää yleensä ainoastaan kaupungin kalleimpien hotellien aamiaisilta, joten Park Inn by Radisson Central Tallinnille.

Park Inn by Radisson Central Tallinn Hotelli 3010

Muutaman yön visiitin perusteella tämä hotelli menee siihen osastoon, jossa tullaan varmasti jatkossa käymään myös uudemman kerran.

Varaa Huone
– Booking.com

Lue lisää: Tallinnan Hotellit

Park Inn by Radisson Central Tallinnin sijainti kartalla:

KOMMENTOI

Kirjoita kommenttisi
Kirjoita nimesi tähän